Vulkanski minerali, 3 x 400 g

Paketna ponudba vulkanskih mineralov -prahu. Pri nakupu treh, privarčujte kar 10%. Kamnina znamke „Schindele’s Mineralien“ je vulkanski stožec iz metamorfne kamnine paragnajs amfibolitnega faciesa, ki je nastal zaradi lomljenja zemeljske skorje.

96.60

Paketna ponudba vulkanskih mineralov -prahu. Pri nakupu treh, privarčujte kar 10%.

Kamnina znamke „Schindele’s Mineralien“ je vulkanski stožec iz metamorfne kamnine paragnajs amfibolitnega faciesa, ki je nastal zaradi lomljenja zemeljske skorje. Sestava v tej obliki je edinstvena na svetu. Za učinek kamninske moke je poleg vsebnosti mineralov pomemben predvsem postopek ločevanja mineralov oziroma pretvorba v druge minerale tako, da se sprostijo posebni atomi in molekule.

Izdelek vsebuje minerale, kot so silicij, kalij, železo, magnezij, kalcij, natrij, fosfor in aluminij, pa tudi kovinske elemente v sledeh, kot so mangan, cink, bor, vanadij, baker, krom, kobalt, nikelj, titan, niobij, molibden, srebro, selen idr.

Vulkanski minerali – pridobivanje:

Surovino kopljejo in meljejo popolnoma mehansko (brez razstreliv) z bagerjem in v skladu z luninim koledarjem. Drobno mleti minerali (95 % manjših od 90 μ) se neposredno iz silosa brez dodajanja kakršnih koli tujih snovi napolni v pločevinke oziroma vegetarijanske kapsule.

„Schindele’s Mineralien“ so popolnoma naraven izdelek, zato pri količinah lahko pride do zanemarljivih naravnih odstopanj vsebovanih snovi.

Minerali in elementi v sledeh:

Kalcij
Železo
Kalij
Silicijeva kislina
Magnezij
Cink

Zajeta slika

* Priporočen dnevni vnos v skladu s pravilnikom o označevanju hranilne vrednosti živil.

Ovojnice kapsul so narejene iz hipromeloze = HPMC (hidroksi-propil-metil-celuloza) velikost 0. Ne vsebujejo glutena in so brez laktoze.

Schindele’s Mineralien – kako se je začelo…

Spomladi leta 1981 se je material uporabljal za učvrstitev gozdne ceste, ki je imela posebne lastnosti – kar se je izkazalo kasneje. Prah, ki je nastajal pri nasutju cest, se je usedel na tla in drevesa v okolici. Močna deževja so omogočila, da je prah skupaj z deževnico pronical v zemljo. Nekatere bolne jelke, ki so bile že označene za posek, so popolnoma ozelenele.

Gospod Robert Schindele starejši se je na začetku čudil temu pojavu in začel iskati razlago v znanstvenih krogih, ki so mu po analizi kamnine razložili naslednje: da so jelke ponovno ozelenele, so bili zaslužni minerali iz te mineralne kamnine. Eden od znanstvenikov je opravil preskus tudi na sebi in spoznal učinek teh mineralov tudi na človeško telo.

Navodila za uživanje:

Priporočljivo je, da ne presežete dnevnega odmerka za odraslo osebo, ki znaša 1 merilno žličko (priložena) oziroma 8–9 kapsul. Ne jemljite skupaj z zdravili ali homeopatskimi sredstvi – časovni razmak naj bo vsaj 3–4 ure! Ne jemljite skupaj s črnim/zelenim čajem, kavo ali mlekom, saj lahko zavirajo vsrkavanje železa. Časovni razmak 1–2 uri! Skupaj z minerali ne jemljite pripravkov vitamina E ali olj, ki vsebujejo veliko vitamina E. Časovni razmak 1–2 uri! Veliko pijte – stolica se lahko obarva črno, saj se lahko izločijo presnovni produkti in neizkoriščeni minerali, kot je železo.

Distributer za Slovenijo: BTI KI TRENING, RAZVOJ POTENCIALOV, D.O.O. Novi Svet 6, 4220 Skofja LokaLoka

Poreklo: Avstrija

Pakiranje: 3×400 g

Neto količina: 400 g na komad

Zadošča za: 300 dni

Opozorilo: Ne prekoračite priporočene dnevne količine. Prehransko dopolnilo v nobenem smislu ne more nadomestiti uravnotežene in raznolike prehrane. Hranite izven dosega otrok. Rok uporabe in številka serije sta odtisnjena na embalaži.

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Vulkanski minerali, 3 x 400 g”