Vortex power spring

Vortex deluje biofizikalno. Vortex vodo vrtinči z visoko hitrostjo in veča pretočnost in topilno moč vode. Temelji na energiji vrtinca.

439.80

Vortex deluje biofizikalno. Vodo vrtinči z visoko hitrostjo in veča pretočnost in topilno moč vode. Temelji na energiji vrtinca. Iz sukanja vode pod pritiskom se znotraj naprave ustvarja gibalna energija. Večji kot je pritisk vodnega curka bolj učinkovito je delovanje.

Patentirana komora Vortexa je oblikovana na podlagi Besslovih funkcij in posledično ni prisotnih ravnih linij ali pravilnih ravnin. To omogoča naraven tok vode, kar preprečuje tvorbo turbulentnih tokov in kavitacij, za katere so znani negativni učinki na fizikalne lastnosti vode.

Vortex vsebuje dve organsko oblikovani komori in dve posebni napravi za vbrizgavanje in razpršitev, ki imata vlogo raztapljanja velikih količin kisika. Prva komora se polni v tangencialni smeri preko treh vstopnih nastavkov, kar zagotavlja visoko hitrost pretoka vode na vrtinčast način že od samega začetka. Trije vodni curki nato vstopijo v komoro na zunanjem robu in pospešijo tok vode v vrteče gibanje. Ker je onemogočen neposreden pretok vode skozi komori, se tvorijo vrtinci. Ti vrtinci potujejo gor in dol, se vrtijo v obe smeri in ustvarjajo številne sekundarne vrtince. Ti sekundrni vrtinci pa povzročajo drobljenje obstoječe vodne strukture v veliko manjše strukture, ki obstajajo samo v vroči vodi. Posledično je veliko večja pretočnost in topnost vode tudi pri nizkih temperaturah.

Vortex je sestavljen na posebno sofisticiran način, ki kljub visoki vstopni hitrosti vode v komori omogoča tudi dotok zraka. Zrak vstopa preko majhnih odprtinic, ki so na spodnjem robu naprave.

Vortex je narejen iz posebnega nerjavečega jekla. Ima tudi certifikat testa kemične analize posameznih sestavin, kar omogoča jamstvo kemične čistosti in fiziološke varnosti izdelka.

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Vortex power spring”