Viridian probiotiki Saccharomyces Boulardii (30 kapsul)

Simbiotična mešanica Saccharomyces Boulardii je strokovna formula, ki vsebuje dobre črevesne bakterije.

23.95

Človeško črevesje je dom številnih bakterij. Naseljuje ga več kot 100 trilijonov bakterij, vključno z Bacteroides, Lactobacillus, Clostridium, Fusobacterium, Bifidobacterium, Eubacterium in Peptostreptococcus bakterijami. Črevesne bakterije, ugotovljene kot ustrezne sestavine v prehranskih dopolnilih vključujejo Bifidobakterije in Lactobacillus vrste. Da se ohranja ravnotežje med temi vrstami, je za zdravje ljudi ključnega pomena.

Simbiotična mešanica Saccharomyces Boulardii je formula, ki vsebuje dobre črevesne bakterije (splošno znane kot probiotike), z dodanimi prebiotiki ter Saccharomyces Boulardii, nepatogeno kvasovko, ki jo je prvi odkril francoski mikrobiolog Henri Boulard leta 1920 v koži sadeža liči. Je odlično dopolnilo, ki ga lahko jemljete tudi vzporedno z antibiotiki ali med potovanjem po tujini.

Simbiotična mešanica Saccharomyces Boulardii prav tako vsebuje pet sevov Lactobacilov in Bifidobakterij ter prebiotike. Edinstven prebiotik FS2-60 ponuja polni spekter prebiotičnih oligosaharidov in rastlinski izvor inulina. FS2-60 se ne abosrbira, ampak pomaga ustvarjati prijazno floro in naseljevanje kolonizacij dobrih bakterij Lactobacilli in Bifidobakterij, med tem ko zmanjša oporo za slabe bakterije.

Poreklo: Velika Britanija

Neto količina: 30 kapsul

Opozorilo:
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Viridian probiotiki Saccharomyces Boulardii (30 kapsul)”