Sprout – 2 svinčnika

Družini svinčnikov, ki rastejo, sta se v mesecu marcu pridružila dva nova družinska člana, ki prihajata iz rodu cvetlic. In sicer sta to OGNJIČ IN ŽAMETNICA.

10.00

Sprout – 2 svinčnika

SPROUT – POSADI SVOJ SVINČNIK

Družini svinčnikov, ki rastejo, sta se v mesecu marcu pridružila dva nova družinska člana, ki prihajata iz rodu cvetlic. In sicer sta to OGNJIČ IN ŽAMETNICA. Že tako pestra družina, ki je nadvse zabavna, inovativna in pa predvsem ekološko usmerjena, je v svoje vrste dobila bratca in sestrico, ki pa ne prihajata iz vrste zelišč, kot dosedanji družinski člani (www.posadisvojsvincnik.si) , temveč sta to dve nadvse lepi in zdravilni cvetlici. Ognjič in žametnica sta že dolgo znani po svojih zdravilnih učinkih, saj je iz njiju možno najti vrsto mazil, krem in ostalih kozmetičnih pripravkov. V mnogokaterem domu pa obe cvetlici krasita okenske police ali balkonske police in tako vnašata v dom sonce, energijo in ljubezen.

Mi smo se takoj poigrali in za vas izdelali ognjičevo mazilo, ki naj vas spomni na vašo rožico, ki je zrasla iz svinčnika. Ste že razveselili vašo najljubšo osebo kdaj z rožico, ki zraste iz svinčnika? Mogoče je zdaj čas za inovativno darilo.

Kot so podjetniki v Veliki Britaniji poudarili, bi lahko bil svinčnik Sprout, navdih tako za odrasle kot tudi za otroke.

”Verjamemo, da svinčnik Sprout lahko služi večim namenom in ga lahko uporabljamo kot:

Odličen učni pripomoček za otroke in starše, ki želijo govoriti o recikliranju in trajnostnem razvoju
Edinstveno darilo za podjetja, organizatorje dogodkov ipd.
Zabaven pripomoček za otroške, ustvarjalne in inovativne glave,”

razlaga Michael Christiansen, eden od ljudi, ki stojijo za inovacijo.

IZDELAVA SVINČNIKOV

Ne govorimo samo o edinstvenem izdelku – tudi zgodba za svinčnikom Sprout je zdaleč od vsakdanje. Ker na začetku inovatorji niso imeli sredstev za izdelavo, so idejo prijavili na svetovno znano spletno stran Kickstarter.com – mesto, kjer navadni ljudje investirajo v nenavadne ideje, pri tem pa uporabijo tako imenovano množično financiranje.

Okoli 2.000 ljudi je zbralo skupaj za projekt 37,000 ameriških dolarjev, da so lahko izdelali prve prototipe – denar bodo v nadaljevanju uporabili za razvoj.
“Posadi svoj svinčnik je odličen primer modernega poslovnega modela, kjer navadni posamezniki podpirajo projekt inovativnih podjetnikov. Obenem nakazuje na to, da je velik potencial v razvoju idej trajnostnega razvoja, za razliko od manj avanturističnih industrijskih podjetij,” pojasnjuje Jonathan Low, eden od navdušencev, ki stojijo za lansiranjem Sprout-a v Veliki Britaniji.

DEJSTVA IN INFORMACIJE O SVINČNIKU

Prvi svinčnik na svetu, ki ga lahko posadite!

1. Pišite
2. Posadite svinčnik
3. Dodajte vodo in svetlobo
4. Sveža zelišča kalijo in rastejo

SVINČNIK, KI RASTE


Posadite svinčnik z njegovo zeleno kapsulo, v kateri se nahajajo semena, ravno pod površje zemlje.
Poskrbite, da bo imel svinčnik dovolj svetlobe in toplote. Zemlja naj bo vlažna.
Svinčnik mora biti za svojo rast izpostavljen direktni svetlobi.

KALJENJE IN RAST


Svinčnik posadite na topli in sončni lokaciji. Uporabite visoko kakovostno zemljo. Poskrbite, da je lonček izpostavljen sončni svetlobi in da je zemlja vlažna.

NEDVOMNI TRAJNOSTNI RAZVOJ


Svinčnik Sprout je izdelan iz trajnostno pridobljenega lesa cedre, gline, grafita in organskih semen.
S svinčnikom se zelo lepo piše in je prijetnega vonja.
Svinčnik Sprout ne vsebuje nobenih strupenih sestavin.
Izdelujejo ga ročno v Minnesoti v ZDA.

Vsa zelišča so 100% nestrupena, organsko pridelana semena, brez svinca.
Ko boste posadili svoj svinčnik se držite navodil.

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Sprout – 2 svinčnika”