SAN piling za telo DIŠEČI MEDENJAK

SAN piling za telo DIŠEČI MEDENJAK s fino himalajsko soljo, vonjem cimeta, klinčkov in toplih babičinih medenjakov ter olji makadamije, lešnika in kukuija, bodo kožo naredili mehko in dišečo

14.90

Vse se je začelo kot sanje, kako povezati končno znanje farmacije in neskončne potenciale, ki nam jih ponuja narava.

Danes so te sanje resničnost v naravni kozmetiki SAN, ki postaja vse bolj priljubljena in je že našla pot do velika števila ljudi.

Sedež proizvodnje kozmetike je na Hrvaškem, v Međimurju, Čakovec, kjer se je proizvodnja začela pred nekaj desetletji, ko je mag. Jagoda Ćerić mag.pharm. začela proizvajati prve recepte za prodajo v lekarnah, pri čemer je bila skrb namenjena izpolnjevanju visokih strokovnih standardov farmacije, hkrati pa tudi zadovoljitev svoje druge ljubezni, narave.

Povezanost z naravo je v sami srži naravne kozmetike SAN. Izobraževanje in izboljševanje poznavanja farmacije, fitofarmacije, homeopatije, ajurvede in aromaterapije, pa omogoča, da se iz narave pridobi tisto, kar je najbolje v korist našemu

SAN PILING ZA TELO DIŠEČI MEDENJAK

SAN piling za telo DIŠEČI MEDENJAK s fino himalajsko soljo, vonjem cimeta, klinčkov in toplih babičinih medenjakov ter olji makadamije, lešnika in kukuija, bodo kožo naredili mehko in dišečo. Po uporabi pilinga priporočamo uporabo SAN MASLA za telo dišeči medenjak, s katerim boste kožo še dodatno nahranili in prebudili vaša čutila.

OPOMBA: Ni za prehrano, samo za zunanjo uporabo

UPORABA: Vmasirajte v vlažno kožo s krožnimi gibi in nato sperite. Izdelek je primeren za nego kože celotnega telesa.

DELOVANJE: Za piling telesa in odstranjevanje mrtvih in suhih celic kože. Kožo hkrati hidrira in jo hrani in ji vrača mehkobo ter vlago.

Brez parabenov, umetnih barvil, silikonov, konzervansov in umetnih vonjav.  Proizvod ni testiran na živalih.

Sestavine:

Sodium Chloride (himalajska sol), Macadamia Ternifolia Seed Oil (olje makadamije), Decyl Oleate**, Parfum*, Aleurites Moluccana Seed Oil (kukui olje), Corylus Avellana Seed Oil (lešnikovo olje), Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Cinnamal*, Eugenol*.

* naravni vonj

** Ecocert vlažilec

Distributer za Slovenijo: 810 d.o.o, Valvasorjeva ulica 40, 2000 Maribor, 030 600 303

Proizvajalec: SAN-10, d.o.o., Vukovarska 4b, 40000 Čakovec, Hrvaška

Poreklo: Hrvaška

Neto količina: 150 ml

Rok trajanja: Uporabno najmanj do konca datuma označenega na embalaži.

Opozorilo:
Optimalna temperatura skladiščenja: 18–25˚C.

 

Kolicina 15

200 ml, 500 ml, 50 ml

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “SAN piling za telo DIŠEČI MEDENJAK”