SAN maslo za telo MANGO KOKOS

Naraven vonj kokosa v SAN MASLU ZA TELO mango kokos je privlačen vsem ljubiteljem kokosa, čeprav bo glavne koristi imela vaša koža.

16.90

Vse se je začelo kot sanje, kako povezati končno znanje farmacije in neskončne potenciale, ki nam jih ponuja narava.

Danes so te sanje resničnost v naravni kozmetiki SAN, ki postaja vse bolj priljubljena in je že našla pot do velika števila ljudi.

Sedež proizvodnje kozmetike je na Hrvaškem, v Međimurju, Čakovec, kjer se je proizvodnja začela pred nekaj desetletji, ko je mag. Jagoda Ćerić mag.pharm. začela proizvajati prve recepte za prodajo v lekarnah, pri čemer je bila skrb namenjena izpolnjevanju visokih strokovnih standardov farmacije, hkrati pa tudi zadovoljitev svoje druge ljubezni, narave.

Povezanost z naravo je v sami srži naravne kozmetike SAN. Izobraževanje in izboljševanje poznavanja farmacije, fitofarmacije, homeopatije, ajurvede in aromaterapije, pa omogoča, da se iz narave pridobi tisto, kar je najbolje v korist našemu

SAN MASLO ZA TELO MANGO KOKOS

Naraven vonj kokosa v SAN MASLU ZA TELO mango kokos je privlačen vsem ljubiteljem kokosa, čeprav bo glavne koristi imela vaša koža. Redna uporaba masla bo vašo kožo celotnega telesa naredila mehko, nahranjeno, mlado in privlačno. Poleg kokosa za to poskrbijo še mangovo maslo, mandljevo olje, lešnikovo olje ter čebelji vosek.

OPOMBA: Ni za prehrano, samo za zunanjo uporabo

UPORABA: vsebino nanesite med dlani in vmasirajte v kožo.

DELOVANJE: Koži vrača mehkobo in elastičnost

Brez parabenov, umetnih barvil, silikonov, konzervansov in umetnih vonjav.  Proizvod ni testiran na živalih.

Sestavine:

Cocos Nucifera Oil (kokosovo olje), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (mandljevo olje), Mangifera Indica Seed Butter (mangovo maslo), Cera Alba (čebelj i vosek), Decyl Oleate**, Corylus Avellana Seed Oil (lešnikovo olje), Parfum*, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Helianthus Annuus Seed Oil (sončnilčno olje) Rosmarinus Officinalis Leaf Extract (CO2 ekstrakt rožmarina), Linalool*

* naravni vonj

** Ecocert vlažilec

Distributer za Slovenijo: 810 d.o.o, Valvasorjeva ulica 40, 2000 Maribor, 030 600 303

Proizvajalec: SAN-10, d.o.o., Vukovarska 4b, 40000 Čakovec, Hrvaška

Poreklo: Hrvaška

Neto količina: 150 ml

Rok trajanja: Uporabno najmanj do konca datuma označenega na embalaži.

Opozorilo:
Shranjujte v suhem prostoru, stran od neposredne sončne svetlobe. Optimalna temperatura skladiščenja: 18–25˚C. Na različnih temperaturah skladiščenja je možna sprememba konsistence in na temperaturi pod 18°C so možne manjše grudice, ki ne vplivajo na varnost proizvodov in se pri uporabi na koži stopijo.  Zaradi vsebnosti eteričnega olja v maslu se ne priporoča, da se koža po nanosu izpostavlja sončnim žarkom ali v solariju vsaj 12 ur po nanosu.

 

Kolicina 15

200 ml, 500 ml, 50 ml

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “SAN maslo za telo MANGO KOKOS”