SAN maslo za telo ČOKO POMARANČA

SAN maslo za telo „Čoko-pomaranča« je dišeča osvežitev za vaše telo

14.90

Vse se je začelo kot sanje, kako povezati končno znanje farmacije in neskončne potenciale, ki nam jih ponuja narava.

Danes so te sanje resničnost v naravni kozmetiki SAN, ki postaja vse bolj priljubljena in je že našla pot do velika števila ljudi.

Sedež proizvodnje kozmetike je na Hrvaškem, v Međimurju, Čakovec, kjer se je proizvodnja začela pred nekaj desetletji, ko je mag. Jagoda Ćerić mag.pharm. začela proizvajati prve recepte za prodajo v lekarnah, pri čemer je bila skrb namenjena izpolnjevanju visokih strokovnih standardov farmacije, hkrati pa tudi zadovoljitev svoje druge ljubezni, narave.

Povezanost z naravo je v sami srži naravne kozmetike SAN. Izobraževanje in izboljševanje poznavanja farmacije, fitofarmacije, homeopatije, ajurvede in aromaterapije, pa omogoča, da se iz narave pridobi tisto, kar je najbolje v korist našemu

SAN maslo za telo ČOKO POMARANČA

SAN maslo za telo „Čoko-pomaranča« je dišeča osvežitev za vaše telo. Antioksidanti iz kakava zaščitijo in regenerirajo kožo, medtem ko eterično olje pomaranče ter kokosovo in sončnično olje hranijo in negujejo ter vlažijo suho kožo.

UPORABA: vsebino nanesite med dlani in vmasirajte v kožo. Za vsakodnevno nego suhe kože, ki je izgubila elastičnost.

DELOVANJE: Koži vrača vlago in elastičnost. ter jo ščiti pred zunanjimi vplivi.

Brez parabenov, umetnih barvil, silikonov, konzervansov in umetnih vonjav.  Proizvod ni testiran na živalih.

Sestavine:

Helianthus annuus seed oil (sončnično olje), Cocos nucifera oil (kokosovo olje), Theobroma cacao seed butter (kakavovo maslo), Cera alba (čebelji vosek), Theobroma cacao seed powder (kakavov prah) **, Citrus aurantium dulcis peel oil (eterično olje sladke pomaranče)Tocopheryl acetate (E vitamin), Citrus limon peel oil (eterično olje limone), Rosmarinus officinalis leaf extract (CO2 ekstrakt rožmarina), linalool*, limonene*, citral*

*sestavina naravnih eteričnih olj
 ** iz ekološke vzgoje

Distributer za Slovenijo: 810 d.o.o, Valvasorjeva ulica 40, 2000 Maribor, 030 600 303

Proizvajalec: SAN-10, d.o.o., Vukovarska 4b, 40000 Čakovec, Hrvaška

Poreklo: Hrvaška

Neto količina: 150 ml

Rok trajanja: Uporabno najmanj do konca datuma označenega na embalaži.

Opozorilo:
Shranjujte v suhem prostoru, stran od neposredne sončne svetlobe. Optimalna temperatura skladiščenja: 18–25˚C. Na različnih temperaturah skladiščenja je možna sprememba konsistence in na temperaturi pod 18°C so možne manjše grudice, ki ne vplivajo na varnost proizvodov in se pri uporabi na koži stopijo.  Zaradi vsebnosti eteričnega olja v maslu se ne priporoča, da se koža po nanosu izpostavlja sončnim žarkom ali v solariju vsaj 12 ur po nanosu.

Kolicina 15

200 ml, 500 ml, 50 ml

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “SAN maslo za telo ČOKO POMARANČA”