SAN olje za dojenčke

SAN olje za dojenčke je idealno za vsakodnevno nego kože vašega dojenčka. Olje se lahko nanaša, se hitro vpije in deluje ves dan.

15.00

Vse se je začelo kot sanje, kako povezati končno znanje farmacije in neskončne potenciale, ki nam jih ponuja narava.

Danes so te sanje resničnost v naravni kozmetiki SAN, ki postaja vse bolj priljubljena in je že našla pot do velika števila ljudi.

Sedež proizvodnje kozmetike je na Hrvaškem, v Međimurju, Čakovec, kjer se je proizvodnja začela pred nekaj desetletji, ko je mag. Jagoda Ćerić mag.pharm. začela proizvajati prve recepte za prodajo v lekarnah, pri čemer je bila skrb namenjena izpolnjevanju visokih strokovnih standardov farmacije, hkrati pa tudi zadovoljitev svoje druge ljubezni, narave.

Povezanost z naravo je v sami srži naravne kozmetike SAN. Izobraževanje in izboljševanje poznavanja farmacije, fitofarmacije, homeopatije, ajurvede in aromaterapije, pa omogoča, da se iz narave pridobi tisto, kar je najbolje v korist našemu organizmu in njegovemu zdravju.

SAN OLJE ZA DOJENČKE

– Z ekstraktom ognjiča in kamilice

– Naravna nega občutljive otroške kože

– 100% naravno

– brez parabenov
– brez konzervansov
– brez silikonov
– brez umetnih vonjav
– brez umetnih barv
– ni testirana na živalih

SAN olje za dojenčke je idealno za vsakodnevno nego kože vašega dojenčka. Olje se lahko nanaša, se hitro vpije in deluje ves dan.

– hrani in ščiti nežno dojenčkovo kože

– prispeva k hidrataciji kože

– pomaga pred izsušitvijo

– deluje tudi takrat, ko je potrebna dodatna nega kože

– primerne za otroke in odrasle

Brez sintetičnih parfumov. Specifični rastlinski vonj. SAN olje za dojenčke je rezultat kombinacije rastlinskih ekstraktov in hladno stiskanih olj.

Za nego občutljive otroške kože: Ognjič in kamilica v kombinaciji z olivnim oljem ter oljem riža in bombaža, otroško kožo globinsko negujejo, vlažijo in ščitijo. Za dodatno nego otroške kože in pleničnega področja, olje uporabite v kombinaciji s SAN OTROŠKO KREMO za nego in zaščito pleničnega področja.

Uporaba: Nežno vmasirajte na površino telesa, idealno zjutraj in pred spanjem.

Sestavine: Olea Europaea (Olivno olje) Fruit Oil, Gossypium Herbaceum (bombaževo olje) Seed Oil, Oryza Sativa (Riževo olje) Bran Oil, Decyl Oleate*, Calendula Officinalis (CO2 ekstrakt ognjiča) Flower Extract, Chamomilla Recutita (CO2 ekstrakt kamilice) Flower Extract, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Rosmarinus Officinalis (CO2 ekstrakt rožmarina) Leaf Extract, Helianthus Annuus (Sončnično olje) Seed Oil
* Ecocert naravno pridobljen vlažilec kože / Ecocert naturally derived emollient

Distributer za Slovenijo: 810 d.o.o, Valvasorjeva ulica 40, 2000 Maribor, 030 600 303

Proizvajalec: SAN-10, d.o.o., Vukovarska 4b, 40000 Čakovec, Hrvaška

Poreklo: Hrvaška

Neto količina: 100 ml

Rok trajanja: Uporabno najmanj do konca datuma označenega na embalaži.

Opozorilo:
Shranjujte v suhem prostoru, stran od neposredne sončne svetlobe na najvišji temperaturi 25°C. Barva kreme se lahko giblje od bele do belo-rumene barve. Hraniti izven dosega otrok..

Kolicina 15

200 ml, 500 ml, 50 ml

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “SAN olje za dojenčke”