Akcija!

Paket ekoloških čistil

Projekt 810 je za vas pripravil zanimivo paketno ponudbo ekoloških čistil. Žal čista narava ni več samoumeven pojem, zato kot nalašč za vas, ta posebna ponudba.

35.50 29.20

Paket ekoloških čistil za vsak dom

Projekt 810 je za vas pripravil zanimivo paketno ponudbo ekoloških čistil. Žal čista narava ni več samoumeven pojem, zato kot nalašč za vas, ta posebna ponudba.

Posebna paketna ponudba vsebuje:

1 x Ekološki mehčalec za prilo, 750 ml

1 x Ekološke tablete za pomivalni stroj, 25 tablet

1 x Ekološki tekoči detergent za perilo – color – 1,5 l

1 x Ekološki tekoči detergent za posodo, 500 ml

1 x Ekološko univerzalno čistilo, 1l

+ GRATIS

1 x poštnina

1x akcijske cene vseh izdelkov v paketu

Kratek opis izdelkov:

Ekološki mehčalec za prilo – 750 ml

Sodasan ekološki mehčalec za perilo nudi mehkobo in prijeten sadni vonj. Zmanjšuje ostanke detergentov ter zagotavlja čista in mehka oblačila. Brez kemičnih surfaktantov, amonijevih spojin, parfumov ali barvil. Vsebuje le rastlinske sestavine, med drugim ekološko alojo, ki neguje oblačila in je nežna do kože. Še posebej primeren je za ljudi z občutljivo kožo in varen za otroška oblačila. Po sušenju je perilo mehko, se lažje lika in ima prijeten naravni vonj.

Ekološke tablete za pomivalni stroj – 25 tablet

Sodasan ekološke tablete za pomivanje posode v pomivalnem stroju so ekološka alternativa konvencionalnim tabletam za pomivalni stroj, z zaščito proti nalaganju vodnega kamna. Vsebujejo izjemno učinkovite poliaspartate, ki vodo zmehčajo do te mere, da dodajanje škodljivih fosfatov ni več potrebno (konvencionalne tablete lahko vsebujejo do 50% fosfatov). Poliaspartati se pojavljajo tudi v naravi in tako se zelo hitro razgradijo v odpadnih vodah, saj jih narava pozna že milijone let.

Ekološki tekoči detergent za perilo – color – 1,5 l

Detergenti v prašku imajo lahko v hladni vodi težave s popolnim topljenjem, okolju prijazno pranje pa tudi pomeni, da izberemo najnižjo možno temperaturo vode in s tem prihranimo energijo. Ekološki tekoči detergenti sodasan pa pričnejo delovati takoj, tudi v hladni vodi in vam nudijo odlične rezultate. Idealen za barvno perilo. Za razliko od običajni detregentov Sodasan Color ne vsebuje nobenih kemičnih surfaktantov, temveč le tekoče milo, ustvarjeno iz kontrolirano ekoloških rastlinskih olj.

Ekološki tekoči detergent za posodo – 500 ml

Sodasan tekoči detergent za ročno pomivanje posode vsebuje mešanico maščobnih alkoholov, surfaktantov iz sladkorja, soli in eteričnih olj. Je brez grobih sintetičnih detergentov, derivatov nafte, umetnih barvil ali vonjav. Je učinkovit in prijazen do vaše kože ter do okolja. Naravni detergenti so ustvarjeni iz surovih, obnovljivih virov in ne vsebujejo konzervansov.

Ekološko univerzalno čistilo – 1 l

Sodasan ekološko univerzalno čistilo je nepogrešljivo v vsakem gospodinjstvu. Idealno je za čiščenje talnih površin in vseh trdih ter gladkih površin. Vsebuje čista rastlinska mila, ki ne škodujejo okolju in so bila ustvarjena z ekološkim sojinim in sončničnim oljem.

Proizvajalec: Sodasan

Poreklo: Nemčija

Pakiranje: 1x 500 ml | 1x 750 ml | 1 x 1l | 1x 1,5l | 1 x 25 tablet

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Paket ekoloških čistil”