Viridian Omega3 olje za otroke, 200ml

K olju sta dodana ekološka vanilija in pomarančno olje zato je izredno prijetnega okusa. Svetujemo uporabo skupaj z ViridiKid multivitamini in minerali za popoln program za otroke.

14.95

Prehrana je zelo pomemben dejavnik za zdravje ljudi. Vsaka posamezna reakcija, biokemijska pot in fiziološki dogodek, ki poteka v našem telesu, na določeni stopnji potrebuje hranila. Prehrana, ki temelji na  polnovrednih živilih, sadju, zelenjavi in pravih vrstah maščob, je lahko največja naložba v naše zdravje. Ker pa se v današnem času ne moremo 100% zanesti na kvalitetno in hranljivo kakavost proizvodov pa so nam prehranska dopolnila lahko zelo praktična pomoč.

ViriKid ekološko Omega3 olje za otroke 200ml

K olju sta dodana ekološka vanilija in pomarančno olje zato je izredno prijetnega okusa. Svetujemo uporabo skupaj z ViridiKid multivitamini in minerali za popoln program za otroke.

Olje je certificirano ekološko s strani Soil Association – boljše za planet in boljše za vse nas.

Olje je 100% ekološko, hladno stiskano, vegansko, brez topil in ima 100% aktivne sestavine.

Uporaba:

Visoko hranljivo olje lahko dodate v sadne ali zelenjavne smoothije, solatne prelive, pomake, juhe ali ga kot začimbo dodajte na zelenjavo, v testenine, riž, krompir … ali pa ga preprosto zaužijte z žličko.

Otroci 1-2 leti starosti: 1 čajno žličko dnevno

Otroci 2-6 let starosti: 2 čajni žlički dnevno

Otroci nad 6 let: 3 čajne žličke dnevno

Sestava: 

Ekološko olje lanenih semen, ekološko konopljino olje, ekološko avokadovo olje, ekološko olje bučnih semen, ekološko olje vanilije, ekološko olje pomarančne lupine.

100% aktivne sestavine. Ta veganski izdelek ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, dodanega sladkorja, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. Brez obsevanja. Brez testiranj na živalih.

Distributer za Slovenijo: OrCa d.o.o., cruelty free trgovina, Komenskega ulica 44, 1000 Ljubljana

Poreklo: Velika Britanija

Neto količina: 200ml

Opozorilo:
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Viridian Omega3 olje za otroke, 200ml”