MultiVit

Ustno pršilo, ki vašemu telesu zagotavlja štirinajst esencialnih hranil, in to neposredno v vaš krvni obtok.

12.95

Ustno pršilo, ki vašemu telesu zagotavlja štirinajst esencialnih hranil, in to neposredno v vaš krvni obtok.

MultiVit je prehransko dopolnilo s sladilom. MultiVit je primeren za starejše od tretjega leta starosti. Mlajšim od 12 let priporočamo polovičen odmerek.

Vsebuje celoten nabor vitaminov skupine B, vitamin A, C, D3, K in ključna minerala – jod in selen.

Mikro emulgirane sestavine v biološko najprimernejši obliki omogočajo odlično in hitro absorpcijo. Za vnos vseh vitaminov v pravem ravnovesju, zadošča nekaj razprškov dnevno iz spreja, ki ga imamo lahko v torbici, na delovni mizi ali v žepu – vedno pri roki. Vrhunec priročnosti in idealen za vse, posebej za tiste, ki imajo kakršne koli težave s prebavili ali požiranjem kapsul ali tablet.

Dnevni odmerek (4 razprški) vsebuje:

Sestavina Količina RDA v %
Vitamin B12 (metilkobalamin) 6 µg 240
Vitamin D3 10 µg (400 i.e.)  200
Folna kislina 400 µg 200
Selen  75 µg 136
Vitamin B1 1,1 mg 100
Vitamin B2 1,4 mg 100
Vitamin K1 75 µg 100
Biotin (vitamin B7) 50 µg 100
Jod 150 µg 100
Vitamin B5 (pantotenska kislina) 6 mg 100
Vitamin B6 1,2 mg 85
Vitamin B3 (Niacin) 8 mg 50
Vitamin C 20 mg 25
Vitamin A 180 µg 22,5

Uporaba:

Priporočen dnevni odmerek za odrasle: 4 razprški. Otroci od 3. do 12. leta pa dva krat dnevno.

Pršilo je najbolj učinkovito, če ga razpršimo neposredno pod jezik ali na notranjo stran ličnice. Pred uporabo pretresite. Izdelek porabite v šestih mesecih po prvi uporabi. Hranite pri sobni temperaturi in ne izpostavljajte neposredno sončni svetlobi.

Sestavine:

  • voda, sladilo: ksilitol, emulgator: gumi arabikum (akacijeva guma), askorbinska kislina (vit. C), nikotinamid (vit. B3), kalcijev pantotenat (vit. B5), retinil acetat (vit. A), sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, riboflavin-5-fosfat (vit. B2), aroma grozdja (monopropilen glikol, etanol), filokinon (vit. K), pirodoksin hidroklorid (B6), tiamin mononitrat (B1), konzervans: kalijev sorbat, pteroilmonoglutaminska kislina (folna kislina), holekalciferol (vit. D), kalijev jodid, natrijev selanit, biotin (vit. B7), metilkobalamin (vit. B12)

Opozorilo: Izdelek je prehransko dopolnilo. Izdelek ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Hraniti nedosegljivo otrokom. Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti.

Distributer za Slovenijo: Better You za Sitis d.o.o, Jocova ulica 3, 2000 Maribor

Poreklo: Velika Britanija

Izdeleki DLux so bili zasnovani in razviti v sodelovanju z Janom de Vriesom, cenjenim strokovnjakom z več kot štiridesetimi leti izkušenj in pionirjem na področju zdravstvenega varstva.

Pakiranje: 1 kom

Neto količina: 25ml, 48 DNI

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “MultiVit”