Menopavza Domači Test

Menopavza se običajno pri ženskah začne, ko te dopolnijo okoli 50 let. To se zgodi, ko se konča plodnost in količina dveh pomembnih hormonov, estrogena in progesterona, postane pevelika glede na potrebe.

11.30

Oglej si seznam želja

Test za ugotavljanje menopavze

Menopavza se običajno pri ženskah začne, ko te dopolnijo okoli 50 let. To se zgodi, ko se konča plodnost in količina dveh pomembnih hormonov, estrogena in progesterona, postane pevelika glede na potrebe. Tako začne telo zniževati nivo teh dveh hormonov in poveča proizvodnjo FSH. Na začetek menopavze vpliva več različnih dejavnikov. Pri začetku menopavze se raven FSH zviša na približno 25 mIU/ml (mili mednarodnih enot na mililiter) ali višje.

Ta test je namenjen za in vitro* odkrivanje FSH (Folikel Stimulirajoči Hormon) v urinu. Povečan nivo FSH lahko pomeni, da se je menopavza pričela. Rezultati so na voljo že po 10 minutah in tako lahko ugotovite, ali se vam je pričela menopavza.
* V nadzorovanem okolju zunaj živega organizma

Ena ali dve obarvani črti se bosta pojavili v okencu za odčitavanje rezultata na testni napravi, potem ko boste na testni trak dali vzorec urina. Če je testna črta enake ali močnejše barve kakor kontrolna črta, to pomeni, da je v urinu zvišana raven FSH.

Distributer za Slovenijo: Biopark Cosmetics, ZIN d.o.o, Gabrje pri Ilovi Gori 15, 1290 Grosuplje.

 

 

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Menopavza Domači Test”