Prikaži košarico Izdelek “Vse v eno” je dodan v košarico.

McDougallov načrt

Knjižna uspešnica, ki jo je napisal zdravnik John A. McDougall skupaj z Mary McDougall je nastala zaradi spoznanja omenjenega zdravnika, da z izvajanjem zdravniške prakse in predpisovanjem “sodobnih” zdravil ne more pozdraviti določenih bolezni.

24.80

McDougallov načrt

Knjižna uspešnica, ki jo je napisal zdravnik John A. McDougall skupaj z Mary McDougall je nastala zaradi spoznanja omenjenega zdravnika, da z izvajanjem zdravniške prakse in predpisovanjem “sodobnih” zdravil ne more pozdraviti določenih bolezni. Razlog, da se večina bolezni sploh razvije, je namreč v načinu življenja v razvitem svetu in nezavedanje, da lahko in moramo za svoje zdravje poskrbeti sami.

O avtorju:

John A. Mcdougall je ameriški zdravnik Irskega rodu, ki je eden tistih zdravnikov, ki jih je sodobna medicina popolnoma razočarala. Ko je med leti 1973 in 1976 opravljal poklic zdravnika na kliniki na Hawaiih je ugotovil, da številnih bolezni ne moremo zdraviti s predpisovanjem zdravil, temveč da je zelo pomembno kakšen življenski stil imamo ter kakšno hrano uživamo. Leta 2002 je pričel izvajati delavnice, kjer izboljšuje zdravstveno stanje pacientov v programu, kjer uživajo samo vegetarijansko hrano. Je član številnih uglednih organizacij, ki opozarjajo na pomen zdrave prehrane in nenazadnje avtor številnih knjižnih uspešnic.

Avtorja: John A. McDougall in Mary McDougall

Število strani: 250

Založba: Sitis

Leto izdaje: 2011

Cena: 24,80 €

 

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “McDougallov načrt”