Krašenje tort in piškotov

Pogosto ne poznamo dovolj vseh možnosti okraševanja. Nova knjiga prinaša prav to. Poleg uvodoma predstavljenih različnih preizkušenih receptov za biskvitno testo za torte in rulade ter številne nadeve, nas podrobno seznani predvsem z možnostmi okraševanja.

12.50

Krašenje tort in piškotov

Pogosto ne poznamo dovolj vseh možnosti okraševanja. Nova knjiga prinaša prav to. Poleg uvodoma predstavljenih različnih preizkušenih receptov za biskvitno testo za torte in rulade ter številne nadeve, nas podrobno seznani predvsem z možnostmi okraševanja. Popelje nas skozi več različnih tehnik okraševanja: glaziranje tort, oblačenje tort v ticcino maso, risanje na ticcino maso, aerografija, oblaganje s čokoladnimi okraski, izdelava figuric, sladkorna umetnost, mini minjoni, okrasitev piškotov, … Postopki so podrobno opisani in predstavljeni tudi z bogatim slikovnim materialom. Knjiga vam bo v pomoč, če se boste lotili izdelave poročne torte, torte za otroški rojstni dan ali okrasitve božičnih piškotov. Vaši izdelki bodo izstopali.

Avtor: Andrej Goljat

Obseg: 144 strani

Format: 14 x 20 cm, spiralna vezava

Založba: Kmečki glas

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Krašenje tort in piškotov”