Konopljin čaj 30g

Čaj iz konoplje je prijetnega okusa z žlahtnim vonjem. Čaj je pakiran v posebnem kozarcu iz mironskega temnega stekla.

11.94

Konopljin čaj 30g shranjen v kozarcu iz mironskega UV stekla

Industrijska konoplja (Cannabis Sativa L) je pridelna in predelana v Sloveniji. Sestavine v čaju so popolnoma naravne in ne vsebujejo pesticidov, kofeina ali teina.

Čaj iz konoplje je prijetnega okusa z žlahtnim vonjem.

Čaj je pakiran v kozarcu, ki je iz posebnega mironskega temnega stekla z UV obstojnostjo za dolgotrajno shranjevanje živil. To posebno steklo je temno vijolične barve, znano tudi kot mironsko steklo, ki dolgotrajno ščiti živila pred škodljivimi sončnimi žarki oz. UV svetlobo in deluje kot naravni filter. Odbija namreč vidni spekter svetlobe, ki pospešuje razkroj snovi, v notranjost pa prepušča nevidni spekter sončne svetlobe, ki zavira rast bakterij, plesni in patogenov ter omogoča, da se ohrani molekularna struktura snovi.

Uporaba: 

Ker čaj nima nikakršnih stranskih učinkov ga lahko pijemo večkrat na dan. Konopljin čaj lahko mešamo tudi z drugimi zelišči kot so npr. melisa, materina dušica, bezeg ali pa mu dodamo posušeno sadje. Posušene liste čaja lahko dodamo tudi v smoothi.

Priprava: v 2 dcl vrele vode dodamo 1 do 2 čajni žlički čaja. Po 3 do 5 minutah čaj precedimo in je pripravljen. Dodamo mu lahko tudi druga zelišča, limono, žličko medu ali mleko. Konopljin čaj nima stranskih učinkov, zato ga lahko pijemo čez dan, najbolje pa zjutraj na tešče ali zvečer pred spanjem.

Shranjevanje: hraniti v suhem prostoru in zaprti embalaži. Ne priporočamo ga otrokom, nosečnicam in doječim materam.

Sestavine: 100% slovenska konopljina mešanica vršičkov, listov in semen.

Neto količina: 30g

Distributer za Slovenijo : Zadruga Konopko, Lindek 22, 3213 Frankolovo

Poreklo: Slovenija

 

Kolicina 1

250ml, 75ml