Akcija!

Kalilnik tribest FL3000 XL

NOV MODEL kalilnika za leto 2014 Tribest FreshLife FL3000 XL ima 2 KALILNI POSODI oziroma dva nivoja v katerih lahko kalite še večjo količino kalčkov! V primerjavi z modelom FL2000, ga odlikuje močnejši motor, ki lahko sedaj poganja celo 3 kalilne posode(nivoje).

179.00 161.91

NOV MODEL kalilnika za leto 2014 Tribest FreshLife FL3000 XL ima 2 KALILNI POSODI oziroma dva nivoja v katerih lahko kalite še večjo količino kalčkov! V primerjavi z modelom FL2000, ga odlikuje močnejši motor, ki lahko sedaj poganja celo 3 kalilne posode(nivoje). Novosti so snemljiv kabel za napajanje, zeleno obarvana posoda za vodo, ki zavira razvoj baterij, stikalo za vklop/izklop in avtomatski timer – 5 minutni interval zalivanja na pol ure.

Avtomatski kalilnik Freshlife podjetja Tribest omogoča enostavno kalitev kalčkov v domači kuhinji. Uporablja se lahko za gojenje različnih vrst kalčkov, saj celotni postopek gojenja poteka avtomatsko. Vse, kar morate narediti je, da predhodno namočite semena, jih sperete in položiti v kalilnik. Kalilnik jih nato sam vsakodnevno zaliva kalčke in poskrbi za njihovo nemoteno rast. Priporočljivo je, da se voda za zalivanje v kalilniku vsakodnevno menja.

Z avtomatskim kalilnikom Freshlife boste tako lahko kar v domači kuhinji brez posebnega truda vzgojili izjemno hranilne kalčke, saj vsebujejo štirikrat več beljakovin in 39 krat več beta-karotena kot solata. Zaradi izjemno hitre rasti, vsebujejo 10 – 50 krat več vitaminov, mineralov, aminokislin in encimov, kot katera koli druga vrsta rastlinja.

Z avtomatskim kalilnikom Freshlife lahko tako vzgojite vse vrste kalčkov: sojine, alfa alfa, koruzne kalčke, sezamove kalčke, brokoli ali mungo kalčke in sončnična semena. Zelo uporaben je tudi za skalitev pšenične trave in ječmenove trave!

Uporaba kalčkov v prehrani je smiselna ne samo iz zdravstvenih, temveč tudi iz praktičnih razlogov. Gojenje kalčkov je priporočljivo predvsem pozimi, ko so vrtnine in zelenjava v trgovinah zelo dragi in tudi siromašni s hranili. Prav tako so bolj nasičeni s pesticidi in takrat je gojenje kalčkov cenovno ugodno nadomestilo. Biološko polnovredna hrana in kalčki so neločljiva celota, saj z vitamini in beljakovinami dopolnjujejo vsakdanji jedilnik ter poskrbijo za ohranjanje zdravja.

Sveže kalčke lahko tako vzgojite že v 5 – 8 dneh.

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Kalilnik tribest FL3000 XL”