Izdelajmo jogurt, maslo, sir

Izdelava mlečnih izdelkov je vedno bolj priljubljena za domačo rabo in kot dopolnilna dejavnost na kmetijah. V knjigi spoznamo lastnosti mleka, higienske zahteve, napotke za ureditev mlekarske delavnice.

17.00

Izdelajmo jogurt, maslo, sir

Izdelava mlečnih izdelkov je vedno bolj priljubljena za domačo rabo in kot dopolnilna dejavnost na kmetijah. V knjigi spoznamo lastnosti mleka, higienske zahteve, napotke za ureditev mlekarske delavnice. Opisana je cela vrsta tehnoloških postopkov (receptov) za izdelavo različnih jogurtov, smetane, masla, svežih sirov, poltrdih in trdih sirov – izbor izdelkov je resnično pester, od najbolj enostavnih do takih, ki zahtevajo nekoliko več znanja, opreme in časa.

Avtorji: Tatjana Šubic, Darja Mavrin in Barbara Bešter

Obseg: 160 strani

Format: 17 x 23,5 cm, broširano

Založba: Kmečki glas

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Izdelajmo jogurt, maslo, sir”