Akcija!

i9 – steklenica – Zelena

i9 – informirana steklenica za vodo spodbuja naravno sposobnost vode, da se očisti in restrukturira ter ji tako omogoča, da se vrne v svoje naravno (živo) stanje. Poleg tega je steklenica narejena iz materialov najvišje kakovosti in zaradi debeline stekla ter posebne silikonske zaščite praktično nezlomljiva.

60.00 49.93

i9 – informirana steklenica za vodo spodbuja naravno sposobnost vode, da se očisti in restrukturira ter ji tako omogoča, da se vrne v svoje naravno (živo) stanje. Poleg tega je steklenica narejena iz materialov najvišje kakovosti in zaradi debeline stekla ter posebne silikonske zaščite praktično nezlomljiva.

Vpliv stekleničke i91422 na vodo:

  • Vpliva na molekularno zgradbo in vrača vodo v njeno naravno stanje.
  • Spodbuja očiščevalne sposobnosti telesa.
  • Znižuje genotoksični faktor.
  • Poveča bioenergetsko polje.
  • Mehča vodo in izboljša njen okus.

Tehnologija in delovanje

Steklenička za vodo i9 je informirana s pomočjo Tehnologije Poznik (Poznik TP). Vsebuje silikonsko nalepko z močjo, ki je kodirana z več tisoč skrbno izbranimi kombinacijami informacij (pozitivnih vibracij), kot so prane, mantre, glasba, misli, molitve, svetloba, števila, barve itd. Vse te informacije so soodvisne in delujejo v harmoniji. Informirana steklenička za vodo i9 je prestala številne mednarodne znanstvene preizkuse, ki so dokazali, da pitje vode iz informirane stekleničke izboljša vaše počutje in skrajša okrevanje po bolezni.

Inštitut za elektrofotoniko v Berlinu
Znanstveniki iz nemškega Inštituta za elektrofotoniko (Institut fur Elektrophotonik, Berlin) so izvedli obširne GDV (vizualizacija sproščenega plina) preizkuse na informirani steklenički i9 s pomočjo Kirlianove kamere. Preizkusi so pokazali bistveno povečanje človekovega bioenergetskega polja, če je ta pil vodo iz informirane stekleničke i9, v primerjavi s tistim, ki je vodo pil iz navadne steklenice.

Tehnologija Poznik (Poznik TP)
Poznik TP predstavlja kombinacijo številnih znanstvenih postopkov, ki vplivajo na skupine združenih molekul v različnih snoveh (voda, steklo, plastika, kovina itd.). To dosegajo s pomočjo informacij oz. kode. Tehnologija Poznik (Poznik TP) je osnovana na raziskavah, ki so trajale 30 let, in jo je razvila skupina vrhunskih izumiteljev, ki so prejeli več kot 90 mednarodnih nagrad in priznanj za svoje izjemne dosežke in izume.

S pomočjo natančne uporabe tehnologije Poznik TP je možno izbrati, povečati in vtisniti določeno energijsko informacijo (vibracijo). Informacija je vtisnjena v številkah, kjer vsaka številka vsebuje na stotine informacij. Informacije so pridobljene s pomočjo raziskav, ki trajajo že več desetletij. Kodiranje vsebuje stroge postopke testiranja in vsak izdelek nosi edinstven certifikat kakovosti.

Zgodovina
Načela podjetja i9 so nastala na podlagi dela in raziskav svetovno znanih pionirjev na tem področju znanosti, kot so dr. Korotkov, dr. Voikov, dr. Pop in Masaru Emoto, prav tako pa so bili pomembni njihovi predhodniki, dr. Samuel Hahnemann, dr. Wilhelm Reich in Viktor Schauberger.


Testiranja

Informirani izdelki i91422 so bili znanstveno testirani:

Allium test (čebulni test) – (Izboljšanje vode iz pipe s pomočjo stekleničke i9 in izboljšanje vrhunske ustekleničene vode s pomočjo stekleničke i9 .PDF 1Mb)
Čebulni test se uporablja kot standarden test pri okoljskem nadzorovanju in predstavlja bioindikator za ocenjevanje onesnaženosti okolja. To je učinkovit znanstven postopek za raziskavo kakovosti vode. Čebulni test podaja nedvoumne dokaze o kakovosti vode in za razliko od kemijskih testov prikaže jasne učinke onesnaženosti.

Bioelektrografsko opazovanje – (Inštitut za elektrofotoniko v Berlinu – Certifikat .PDF 400Kb)
Osnovno orodje bioelektrografskega opazovanja, analize in potrditve je EPI/GDV, ki ga je razvil eden izmed vodilnih biofizikov, dr. Konstantin Korotkov iz ruskega Sankt Peterburga. Tehnologija EPI omogoča zaznavo in opazovanje igre svetlobe, ki obkroža človeško telo (splošno poznane pod imenom avra), kapljico vode ali kristala. Tako pridobljene analogne podatke pretvarja v uporabne podatke, ki so primerni za analizo, uporabo in nadaljnje raziskave.


Kako pomembna je voda?

Jože Vetrovec: Kakšna je dobra voda? from Studio 12 on Vimeo.

Ko berete to besedilo, berete z vodo. Človeško oko vsebuje 95 % vode. Voda nam omogoča, da razumemo tisto, kar beremo. Človeški možgani so sestavljeni iz 75 % vode, naše srce je vsebuje več kot 75 %, kri 83 %, pljuča 86 %, jetra 83 % itd. Celo v naših zobeh je približno 2 % vode. Dejansko smo (ljudje) vreče vode. Ko se rodimo, je v nas več kot 90 % vode, zdravo odraslo telo pa je vsebuje približno 70 %. Če količina vode v našem telesu pade pod 50 % telesne mase, umremo. Poleg kisika je voda najprvobitnejši vir, ki poganja naše telo. Tako lahko povzamemo, da bi morala kakovost vode v našem telesu predstavljati pomembno skrb vsakega človeka.

Skrivnost
Navadna voda, ki jo uporabljamo za pitje, kuhanje, umivanje itd., je največje čudo narave. Vse, kar o njej vemo, je to, da brez nje ne moremo živeti. Nobena druga snov ni zavita v takšno meglico nepoznavanja, skrivnostnosti in nasprotij. Kakovost pitne vode po vsem svetu upada. Temu botruje povečana uporaba kemikalij (v uporabi je več kot 80.000 kemijskih pripravkov), ki neizogibno končajo v vodi in uhajajo v vodni sistem (cevi), preko katerega pride voda v naše domove. Avstrijski strokovnjak na področju živosti vode, Viktor Schauberg, je ponazoril, kako sodobni vodni sistemi vodo oropajo njenih osnovnih življenjskih lastnosti, na katerih slonijo vsi živi organizmi. Kljub številnim predpisom glede pitne vode, je le-ta takrat, ko pride iz pipe, že povsem izčrpana in vsebuje spremenjene (destrukturirane) strukture molekul, kar na človekovo zdravje vpliva negativno. Destrukturirane molekule vode se kopičijo v večjih skupkih, kar živim organizmom otežuje njihovo absorpcijo. To posledično vpliva na telo, ki porablja svoje nakopičene zaloge energije, da ponovno vzpostavi strukturo molekul vode, ki je primerna za absorpcijo in normalno delovanje telesa.

Restrukturiranje
Naše telo potrebuje naravno strukturirano (živo) vodo, saj le v takšnem stanju voda omogoča prenos hranil v celice in brez težav vstopa v intracelularni prostor. Če naše telo ne dobi žive vode, mora predelati (ponovno oživiti) vodo, ki mu je na voljo. Za to porablja pomembno življenjsko energijo, ki bi jo sicer porabljajo za zdravljenje, homeostazo in vzdrževanje ravnovesja z okoljem. Slabša kot je voda, ki jo uživamo, več energije porabi naše telo za njeno revitalizacijo in restrukturiranje. Posledično je manj energije v telesu na voljo za pomembne življenjske procese. Vse to oslabi telesno odpornost in lahko vodi v bolezen.

Podatki:

Volumen: 650 ml
Višina. 26cm
Premer (max): 8.5 cm
Premer sredina: 6 cm
Teža – prazna: 0.52 kg
Teža – polna: 1.17 kg

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “i9 – steklenica – Zelena”