Gradnja z narav. materiali

Miro Žitko je postal znan, ko je s smešno nizkim finančnim vložkom (a s polno mero znanja in dela) postavil čudovito naravno hišo. Zdaj so njegove izkušnje in njegovo znanje na volju tudi vam.

25.00

Gradnja z naravnimi materiali

Miro Žitko je postal znan, ko je s smešno nizkim finančnim vložkom (a s polno mero znanja in dela) postavil čudovito naravno hišo. Zdaj so njegove izkušnje in njegovo znanje na volju tudi vam. V knjigi, ki nazorno prikazuje in opisuje kako se tovrstne gradnje lotiti in na kaj biti pozoren,…

Pozdrav avtorja

“Spoštovani Prijatelji,
dolgo časa sem zbiral pogum, predno sem se odločil, da napišem tole knjigo. Ni enostavno pisati o enostavnih stvareh, zato tudi besedila v tej knjigi ni prav veliko. Veliko je fotografij, ki povedo več kot besede. Pozorno si jih oglejte, če vam tekst ne bo razumljiv.

Z opazovanjem narave lahko tudi sami najdete še veliko materialov, ki v tej knjigi niso opisani. S svojim znanjem in izkušnjami si lahko zgradite bivališče, ki vam bo všeč in v katerem se boste dobro počutili. Narava nas zasipa z znanjem. Ko ji zaupamo, nam da vse, kar potrebujemo za lepo življenje. Z njeno pomočjo bo tudi vam uspelo najti najlažjo in najlepšo pot v življenju. To si zaslužite, prav tako vaši otroci in prijatelji. Z vami se veselim gradnje vašega novega doma. Pri tem vam želim veliko veselja in lepih trenutkov.

Naj vas Bog blagoslovi pri vašem delu in naj Narava čuti vašo ljubezen.”

Avtor: Miro Žitko

Založba: Porezen

Leto izdaje: 2013

Število strani: 184

Cena: 25,00 €

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Gradnja z narav. materiali”