Ghee bio krema 50ml

Krema je hranilna, vlažilna in vsebuje bio sestavine ter ročno izdelavo. Krema se je razvijala dve leti in je bila testirana neposredno na udeležencih proizvodnega procesa.

28.00

Ghee bio krema 50ml

Zlati ghee, ki je prečiščeno maslo pridobimo tako, da se iz mleka ustvari smetana, iz smetane puter oz. surovo maslo, ki se da v posebno posodo in se na ognju kuha po posebnem receptu in holističnem postopku približno 48 ur. Na ognju se maslo čisti in zori, in postane škrlatno zlato olje, ki mu pravimo tudi »esenca narave« .

V kremi so poleg Gheeja še:

  • BIO AVOKADOVO OLJE
  • BIO ARGANOVO OLJE
  • BIO OLJE MARELIČNIH PEČK
  • BIO SEZAMOVO OLJE
  • BIO MANDLJEVO OLJE

Kombinacija vseh sestavin zadovolji skoraj vse tipe kože. Krema je hranilna, vlažilna in vsebuje bio sestavine ter ročno izdelavo. Krema se je razvijala dve leti in je bila testirana neposredno na udeležencih proizvodnega procesa.

Krema je shranjena v dovršeni stekleni posodici iz vijolčnega stekla MIRON. Vijolčno steklo Miron so ljudje cenili že v starodavni egipčanski civilizaciji. To steklo deluje kot naravni filter, ki prepušča samo sončno svetlobo, ki ščiti in izboljšuje kakovost vrhunskih in občutljivih stvari.

MIRON vijolčno steklo blokira ves spekter vidne svetlobe, razen vijoličnega dela.

Istočasno pa omogoča prepustnost sevanju v spektru UVA in infrardeči svetlobi. To zagotavlja optimalno zaščito pred procesom staranja, ki ga povzroča vidna svetloba in tako se podaljša vzdržljivost in potenca naravnih sestavin v posodici.

Polnjeno za : Zavod za zdravo življenje

Pakiranje: 50ml

Kolicina 2

1000ml, 500ml, 75ml

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Ghee bio krema 50ml”