Galimmun ® K

Vsebuje najširši spekter aktivnih sestavin svetlikave pološčenke, saj vsebuje tako gobo kot tudi podgobje in njegove ekstracelularne komponente (encime, antibiotike, prebiotike..). Priporočamo jo tistim, ki veliko dajo na preventivo in ne prenesejo grenkega okusa čaja oz. tinkture.

20.00

Galimmun ® K

Vsebuje najširši spekter aktivnih sestavin svetlikave pološčenke, saj vsebuje tako gobo kot tudi podgobje in njegove ekstracelularne komponente (encime, antibiotike, prebiotike..). Priporočamo jo tistim, ki veliko dajo na preventivo in ne prenesejo grenkega okusa čaja oz. tinkture.em. Produkt je ultra fini prah, ki omogoča lažje zaužitje ter nekaj stokrat poveča sposobnost absorpcije učinkovin v organizmu.

Sestavine: goba Ganoderma lucidum.

Izdelek vsebuje zmlete trosnjake in podgobje gobe Ganoderma lucidum iz ekološke pridelave, ne vsebuje sestavin živalskega izvora

Uporaba: dve do tri kapsule dvakrat dnevno z nekaj tekočine. Priporočamo zaužitje pol ure po obroku.

Poreklo: Evropska Unija

Pridelan je brez uporabe kemičnih ali podobnih pripravkov. V celoti je izdelan v Evropski uniji po smernicah ekološke pridelave.

Proizvajalec: MycoMedica d.o.o., POdkoren 72, 4280 Kranjska Gora

Neto količina: 70 g (140 celuloznih kapsul po 500 mg).

Opozorilo: Ne prekoračite priporočene dnevne količine. Prehransko dopolnilo v nobenem smislu ne more nadomestiti uravnotežene in raznolike prehrane. Hranite izven dosega otrok. Rok uporabe in številka serije sta odtisnjena na embalaži.

kolicina

75 g, 150 g

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Galimmun ® K”