Akcija!

Eterično olje Tangerine -10 ml

5.90 4.90

Tangerina je bližnji sorodnik oziroma podvrsta mandarine, s to razliko, da so sadeži bolj temno oranžne barve, nimajo pečk in nabirajo se v drugačnem letnem času. Doma so iz Kitajske, kjer so zelo cenjene in so jih že tradicionalno uporabljali v svoji kulturi in zeliščnem zdravilstvu. Sedaj jih gojijo marsikje v Sredozemlju in v ZDA.

Eterično olje tangerine – sestavine: Citrus Tangerina

Olja, s katerimi ga lahko mešamo: bazilika, bergamotka, cimet, muškatna kadulja, nageljnove žbice, bosvelija, sivka, limona, limeta, neroli in pomaranča.

Uporaba eteričnega olja tangerine: Hladno stisnjeno iz lupine tangerin. Je rumeno oranžne barve in ima tipičen vonj po citrusih – svež, topel in prijetno sladek. Precej spominja na eterično olje mandarine, s tem, da je lažje in slajše.

Opozorila: Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Samo za zunanjo uporabo, ni za uživanje. Na kožo ne nanašajte nerazredčenega. Ni dražeče. Lahko je fototoksično. Na kožo ga ne nanašajte pred izpostavljanjem kože soncu ali UV žarkom (npr. v solariju).

Proizvajalec: Biopark Cosmetics, ZIN d.o.o, Gabrje pri Ilovi Gori 15, 1290 Grosuplje

Poreklo: Indija

Pakiranje: 10ml

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Eterično olje Tangerine -10 ml”