Eterično olje jasmina – 5 ml

13.90

Jasmin je zimzelen grm z omamno dišečimi belimi cvetovi zvezdaste oblike, ki zraste do 10 metrov. Pravijo mu tudi kralj med rožami, je ena najbolj znanih rastlin, ki se uporablja zaradi vonja. Izhaja iz Azije in Afrike, v 17. stoletju pa je prispel v Evropo in kmalu postal osnova za vse parfume. Jasminovi cvetovi so izjemno občutljivi, še vedno jih obirajo ročno in hitro obdelajo po starodavnih metodah, da ohranijo svoje lastnosti.

Eterično olje jasmina – sestavine: Jasminum grandiflorum

Olja, s katerimi ga lahko mešamo: Jasmin lahko mešano z večino drugih eteričnih olj, še posebej dobro pa se sklada z: bergamotka, vrtnica, sandalovina in vsa olja citrusov.

Uporaba eteričnega olja Jasmina: Pridobljeno z ekstrakcijo iz cvetov jasmina. Je zlato rumene barve in ima omamen, sladek cvetlični vonj. V aromaterapiji je eden najbolj znanih afrodiziakov, razredčen pa se tradicionalno uporablja za masažo trebuha nosečnic.

Opozorila: Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Samo za zunanjo uporabo, ni za uživanje. Na kožo ne nanašajte nerazredčenega. Ni toksično ali dražeče. Odsvetujemo uporabo v času nosečnosti.

Proizvajalec: Biopark Cosmetics, ZIN d.o.o, Gabrje pri Ilovi Gori 15, 1290 Grosuplje

Poreklo: Indija

Pakiranje: 5ml

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Eterično olje jasmina – 5 ml”