Akcija!

Eterično olje himalajske cedre – 10 ml

4.90 3.90

Himalajska cedra je visoko, zimzeleno drevo, ki zraste do 50 m visoko. Pogosto jo najdemo na strmih pobočjih Himalajskega gorovja v Indiji, Pakistanu in Afganistanu. Imenujejo jo tudi Tibetanska cedra. Že stari Egipčani so uporabljali njeno olje, največ za mumificiranje posmrtnih ostankov, pa tudi v kozmetiki in kot parfum.

Eterično olje himalajske cedre – sestavine: Cedrus Deodara

Olja, s katerimi ga lahko mešamo: vsa eterična olja citrusov, s katerimi se zelo lepo dopolnjuje. Prav tako rožmarin, kamilica, evkaliptus in številna druga.

Uporaba eteričnega olja himalajske cedre: Pridobljeno s parno destilacijo iz lesa himalajske cedre ter je bledo rumeno– zelene barve. Ima suho, leseno aromo, rahlo spominja na kafro in dimljen les. Je zelo subtilno in spominja na začimbe. Zaradi svojih lastnosti ga v Indiji uporabljajo za ohranjevanje svežine začimb med skladiščenjem.

Opozorila: Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Samo za zunanjo uporabo, ni za uživanje. Na kožo ne nanašajte nerazredčenega. Ni toksično ali dražeče. Odsvetujemo uporabo v času nosečnosti.

Proizvajalec: Biopark Cosmetics, ZIN d.o.o, Gabrje pri Ilovi Gori 15, 1290 Grosuplje

Poreklo: Indijska Himalaja

Pakiranje: 10 ml

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Eterično olje himalajske cedre – 10 ml”