Akcija!

Eterično olje bora – 5 ml

4.60 3.60

Ta zimzeleni iglavec zraste do 40 metrov visoko in ima na vrhu ploščato krošnjo. Lubje je rdeče rjave barve, drevo ima oranžno rumene cvetove in špičaste rjave storže, goste sivo zelene iglice pa rastejo v parih. Vonj eteričnega olja borovih iglic pogosto upodablja vonj severnih gozdov. Že zelo dolgo se uporablja v savnah ali parnih kopelih ter kot dodatek oljem za masažo mišic.

Eterično olje bora – sestavine: Pinus Pinaster

Olja, s katerimi ga lahko mešamo: Intenzivni vonji nastanejo, če ga mešamo z naslednjimi olji: muškatna kadulja, citronela, koriander, cipresa, evkaliptus, bosvelija, brin, sivka, mira, rožmarin, spikenard, čajevec.

Uporaba eteričnega olja bora: Pridobljeno s parno destilacijo borovih iglic. Je bledo rumene barve in ima svež, lesen, sladko smolnat zimzelen vonj. Osvežuje, poživlja, stimulira, pri aromaterapiji je zelo priljubljeno kot dodatek kopelim za poživljanje utrujenih mišic.

Opozorilo: Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Samo za zunanjo uporabo, ni za uživanje. Na kožo ne nanašajte nerazredčenega. Ni toksično ali dražeče. Odsvetujemo uporabo v času nosečnosti.

Proizvajalec: Biopark Cosmetics, ZIN d.o.o, Gabrje pri Ilovi Gori 15, 1290 Grosuplje

Poreklo: Indija

Pakiranje: 5ml

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Eterično olje bora – 5 ml”