DLux 300 – Vitamin D

DLux 300 – Vitamin D je naravno priročno ustno pršilo, ki omogoča ohranjanje zdrave ravni vitamina D in zagotavlja odlično oskrbo s tem dragocenim vitaminom.

9.95

 

En razpršek zagotavlja 7,5 mcg (300 ie) vitamina D3.

Je brez dodanih sladil, barvil in konzervansov ter zadošča za 100 dni redne uporabe.

Izdelek je izjemno priročen, saj ga ni treba hraniti v hladilniku, je prijetnega okusa ter je tako najprimernejši za dojenčke. In kar je najpomembnejše, pri dojenčkih ne povzroča nadležnih krčev. DLux 300 je primeren za uporabo od rojstva naprej.

Uporaba:

Popršite pod jezik ali na notranjo stran ličnic enkrat dnevno. Pred uporabo pretresite. Izdelek porabite v šestih mesecih po prvi uporabi. Hranite pri sobni temperaturi in ne izpostavljajte neposredno sončni svetlobi.

Uradni priporočen odmerek, ki ga moramo navajati na deklaraciji je iz Uredbe 1169/2011 Evropskega parlamenta in sveta iz leta 2011 je 5 µg oziroma 200 IE.

Evropska agencija za varnost hrane (EFSA) določa, da so sprejemljive zgornje količine dnevnega vnosa vitamina D za otroke od rojstva do enega leta 25 µg (1000 IE), od 1 do 10 leta 50 µg (2000 IE) in od 11 leta naprej, vključno za nosečnice in doječe matere, 100 µg (4000 IE).

Sestavine:

  • srednjeverižni trigliceridi (kokosovo olje), naravna aroma jagode in holekalciferol (vitamin D3)

Opozorilo: Izdelek je prehransko dopolnilo. Izdelek ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Hraniti nedosegljivo otrokom. Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti.

Distributer za Slovenijo: Better You za Sitis d.o.o, Jocova ulica 3, 2000 Maribor

Poreklo: Velika Britanija

Izdeleki DLux so bili zasnovani in razviti v sodelovanju z Janom de Vriesom, cenjenim strokovnjakom z več kot štiridesetimi leti izkušenj in pionirjem na področju zdravstvenega varstva.

Pakiranje: 1 kom

Neto količina: 15 ml

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “DLux 300 – Vitamin D”