Akcija!

Čaj Ganoderma Lucidum

Čaj je najenostavnejša ter najbolj naravna oblika, v kakršni se to in druge vrste gob uporablja že tisočletja za odpravljanje najrazličnejših tegob, nelagodij ter tako kroničnih kot tudi sezonskih oslabelosti.

From: 12.00

Počisti

Čaj gobe Ganoderma lucidum

Čaj je najenostavnejša ter najbolj naravna oblika, v kakršni se to in druge vrste gob uporablja že tisočletja. Kuhanje gobe v vroči vodi iz nje izloči širok spekter aktivnih polisaharidov. Te vrste polisaharidov so dandanes široko priznane in dokazano izredno učinkovite v najrazličnejših znanstvenih in kliničnih študijah tako pri ljudeh kot tudi pri živalih.

Sestavine: goba Ganoderma lucidum.

Izdelek vsebuje zmleto gobo svetlikava pološčenka (Ganoderma lucidum) iz ekološke pridelave. Čaj gobe Ganoderma lucidum ne vsebuje sestavin živalskega izvora. Primeren je za vegetarijance in vegane, saj ne vsebuje sestavin živalskega izvora.

Uporaba:

Eno čajno žličko (3g) prelijemo s 3 decilitri vrele vode, pustimo stati 10 minut in nato precedimo. Dnevno priporočamo zaužiti eno do tri skodelice tako pripravljenega čaja. Suho gobo – čaj lahko brez kuhanja zaužijemo tudi vmešano v jogurte, sokove ali podobne jedi oziroma napitke. Za ta namen jo lahko še dodatno zmeljemo v mlinčku za kavo. Zaužitje cele gobe ne priporočamo osebam s slabšo prebavo, saj vsebuje velik delež težko prebavljivih vlaknin.

Poreklo: Evropska Unija

Pridelan je brez uporabe kemičnih ali podobnih pripravkov. V celoti je izdelan v Evropski uniji po smernicah ekološke pridelave.

Proizvajalec in distributer za Slovenijo: MycoMedica d.o.o, Podkoren 72, 4280 Kranjska Gora

Pakiranje: 50 g | 100 g v prahu

Opozorilo: Ne prekoračite priporočene dnevne količine. Prehransko dopolnilo v nobenem smislu ne more nadomestiti uravnotežene in raznolike prehrane. Hranite izven dosega otrok. Rok uporabe in številka serije sta odtisnjena na embalaži.

kolicina 8

50g, 100g

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Čaj Ganoderma Lucidum”