Akcija!

Blendtec Wildside – črn

Blendtec Home Blender Wildside črne barve je nepogrešljiv pripomoček za pripravo okusnih svežih napitkov, smoothiejev, presnih sladic, domačih sladoledov, omak.

659.90 626.91

Blendtec Home Blender Wildside črne barve je nepogrešljiv pripomoček za pripravo okusnih svežih napitkov, smoothiejev, presnih sladic, domačih sladoledov, omak.

Profesionalni kuhinjski mešalec blendtec blender je svetovno priznani kuhinjski aparat, s katerim lahko pripravimo izjemno okusne napitke ter jedi. Nepogrešljiv je pri pripravi napitkov, sokov, smoothijev, sladoledov, omak, sals, testa za kruh, oreščkovega masla, presnih ter veganskih jedi, ustvarjanje juh in sladic.

Njegova moč 1560 W ter 37.000 obratov v minuti ga uvršča v sam vrh najmočnejših kuhinjskih mešalcev.

Blendtec aparati se upravljajo s pomočje tehnologije Smart-Touch Tec-nology. Upravlja se z dotikom, na modrem LCD ekranu pa se upravljajo različne nastavitve, odšteva se čas mešanja, ima možnost samostojnega upravljanja, nastavlja se lahko moč in jakost mešanja.

Volumen posode: 2,7 litrska posoda (BPA free – brez bisfenola-A)

Rezilo: 10,16 cm nož (nerjaveče jeklo)

Teža: 5,7 kg

Garancija: 7 let (motor in posoda)

Blendtec aparati so projektirani in proizvedeni v ZDA

Glavne prednosti in lastnosti aparata Blendtec:

– s svojo močjo 1560W se uvršča med najmočnejše blenderje, napitke pripravi med 25 in 45 sekundami. Ravno zaradi njegove moči imajo napitki gladko konsistenco.

Malo za šalo, malo za res. Poglejte video o njegovi moči.

– aparati Blendtec so zasnovani in proizvedeni v ZDA. Narejeni so iz visoko kakovostnih materialov, posode so BPA free. Iz plastičnih embalaž, ki vsebujejo BPA (Bisfenol-A) se lahko le-ta namreč izloči v živilo.

– Blendtec ima štiri in pet stransko posodo, zaradi česar je pripravljeno jed (tudi gostejšo) izjemno lahko dobiti iz posode. Rezila so široka in ne delujejo s pomočjo ostrine, pač pa sestavine razbije zaradi moči. Rezila se tako ne krhajo in jih ni potrebno menjati.

– dodatno je pri mešalnikih na volju tudi posoda Twister JAR (0,9litra) in kot takšna primerna za pripravo manjših količin napitkov ter jedi.

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Blendtec Wildside – črn”