Bio noji sok – 1l

Noji sok je narejen iz zrelih sadežev divje rastline Morinda Citrifolia in Goji jagod.

32.50

Noji sok je narejen iz zrelih sadežev divje rastline Morinda Citrifolia in Goji jagod. Divji sadež indijske murve (Morinda citrifolia L.) na polinezijskih otokih že več kot 2000 let predstavlja pomembno polnovredno prehransko dopolnilo. Goji jagode pridelujejo visoko v himalajskih dolinah, saj z hranili bogata zemlja in svež gorski zrak rastlinam nudita idealne pogoje za rast. Sveže goji jagode so hladno stiskane in z zapletenim postopkom predelane v sok, ki ohranja vse hranilne sestavine goji jagod.

Sestavine:

50% BIO Goji sok,
50% BIO Noni sok.

Ne vsebuje konzervansov, dodanega sladkorja, umetnih barvil in arom.

Uporaba:

Pred uporabo pretresite, da se bioaktivne snovi v soku dobro premešajo. Lahko ga pijete vsak dan, priporočljivo pa je enkrat do dvakrat na dan popiti okoli 30 ml (otroci 15 – 20 ml) soka pol ure pred obrokom. Lahko ga mešate z vodo in sadnimi sokovi. Po odprtju hranite na hladnem in porabite v roku 4 tednov.

Distributer za Slovenijo: BTI KI TRENING, RAZVOJ POTENCIALOV, D.O.O. Novi Svet 6, 4220 Škofja Loka

Poreklo: Fiji / Himalaja

Pakiranje: 1 l (1000 ml)

Zadošča za: 16-32 dni

Opozorilo: Ne prekoračite priporočene dnevne količine. Prehransko dopolnilo v nobenem smislu ne more nadomestiti uravnotežene in raznolike prehrane. Hranite izven dosega otrok. Rok uporabe in številka serije sta odtisnjena na embalaži.

.

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Bio noji sok – 1l”