Akcija!

BIO Maca v prahu

Kapsulirana Maca v prahu iz kontrolirane ekološke pridelave je pridelana po postopku 5 letnega kolobarjenja, vsebuje pa rumeno, rdečo in črno maco. Kapsule so iz rastlinske osnove – hidroksipropilmetil celuloza.

13.99 9.99

Maca v prahu iz kontrolirane ekološke pridelave je pridelana po postopku 5 letnega kolobarjenja, vsebuje pa rumeno, rdečo in črno maco.

Uporaba:

Prah vmešajte v vodo, sok ali drugo tekočino. Ker se pri nekaterih po zaužitju mace na prazen želodec pojavi slabost, jo je na začetku priporočljivo zaužiti po obroku in količino zviševati postopoma, glede na potrebe lastnega telesa.

Priporočena dnevna količina:  3 – 5 g dnevno (1 čajna žlička)

Hranilna vrednost v 5 g:

energijska vrednost – 76 kJ/18 kcal
beljakovine – 0,7 g
ogljikovi hidrati – 3,8 g
od teh sladkorji – 1,5 g
maščobe < 0,1 g
baker – 0,3 g (30 % PDV*)
jod – 52 μg (34,7 % PDV*)

*PDV – priporočen dnevni vnos.

Shranjevanje: V hladnem in temnem prostoru. Pakirano v okolju, kjer so prisotni tudi oreški in sezam. Shranjevati izven dosega otrok.

Sestavine: 100 % maca iz kontrolirane ekološke pridelave.

Možne kontraindikacije
Pri ženskah lahko povzroči preobčutljivost dojk, zato v takem primeru zmanjšujte dnevni odmerek do te mere, da težave izginejo. Prav tako ni priporočljivo uživati prahu korena maca zvečer, saj lahko zmoti vaš spanec.

Proizvajalec: Planet Bio, Ljubljanka cesta 24 g, 4000 Kranj

Poreklo: Peru

Neto količina: 150 g

Opozorilo: Ne prekoračite priporočene dnevne količine. Prehransko dopolnilo v nobenem smislu ne more nadomestiti uravnotežene in raznolike prehrane. Hranite izven dosega otrok. Rok uporabe in številka serije sta odtisnjena na embalaži.

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “BIO Maca v prahu”