BIO maca v prahu

Maca, katere latinsko ime je Lepidium meyenii sodi v kategorijo zdravilnih rastlin, izdelki iz njenih delov (pretežno iz korenine) pa sodijo v kategorijo Superhrane.

From: 14.95

Počisti

Maca, katere latinsko ime je Lepidium meyenii sodi v kategorijo zdravilnih rastlin, izdelki iz njenih delov (pretežno iz korenine) pa sodijo v kategorijo Superhrane.

Posebnost Mace je njen izvor – najdemo jo namreč visoko v Andih – v Peruju in v Braziliji. Tamkajšnja ljudstva jo že stoletja uživajo za izboljšanje zdravja in krepljenje življenske energije, v zadnjih letih pa je postala Maca izredno priljubljena povsod po svetu. Maca je simbol inkovske moči in v starih časih so posušene gomolje Mace uporabljali celo kot plačilno sredstvo, kar nakazuje na njeno vrednost.

Zakaj uživati Maco v prahu (koncentrat)?

Ekstrakt Mace 4:1 je 4 X močnejši od običajnega Maca prahu in zaradi tega ga je potrebno zaužiti manj, telo pa ga lažje in bolje absorbira.

Kako uživati Maco v prahu (koncentrat):

Ker govorimo o koncentratu, je potrebno uživati manjše količine. Priporočena dnevna količina je od 2 – 4 grame, praha Mace, ki ga vmešamo v vodo, sokove ali sadne napitke. V idealnih primerih jo zaužijemo približno pol ure pred obrokom.

Hranilna vrednost za 3 g :

  • Energijska vrednost: 9,99 kcal/41,82 kJ
  • Beljakovine: 0,37 g
  • Ogljikovi hidrati: 2 g
  • Maščobe: 0,05 g
  • 3 g ustreza: 1PDK*

*=priporočena dnevna količina

Distributer za Slovenijo: BTI KI TRENING, RAZVOJ POTENCIALOV, D.O.O. Novi Svet 6, 4220 Škofja Loka

Poreklo: Peru / Nizozemska

Neto količina: 250 g, 500 g

Opozorilo: Ne prekoračite priporočene dnevne količine. Prehransko dopolnilo v nobenem smislu ne more nadomestiti uravnotežene in raznolike prehrane. Hranite izven dosega otrok. Rok uporabe in številka serije sta odtisnjena na embalaži.egljivo otrokom!

Kolicina 2

250g, 500g

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “BIO maca v prahu”