Bio maca v tabletah

Maca, katere latinsko ime je Lepidium meyenii sodi v kategorijo zdravilnih rastlin, izdelki iz njenih delov (pretežno iz korenine) pa sodijo v kategorijo Superhrane. Maca je izredno bogat vir vitaminov, mineralov, aminokislin, alkaloidov in nasičenih maščobnih kislin.

From: 15.95

Počisti

Maca, katere latinsko ime je Lepidium meyenii sodi v kategorijo zdravilnih rastlin, izdelki iz njenih delov (pretežno iz korenine) pa sodijo v kategorijo Superhrane. .

Posebnost Mace je njen izvor – najdemo jo namreč visoko v Andih – v Peruju in v Braziliji. Tamkajšnja ljudstva jo že stoletja uživajo za izboljšanje zdravja in krepljenje življenske energije, v zadnjih letih pa je postala Maca izredno priljubljena povsod po svetu. Maca je simbol inkovske moči in v starih časih so posušene gomolje Mace uporabljali celo kot plačilno sredstvo, kar nakazuje na njeno vrednost.

Sestavine: Maca tablete so narejene brez dodatkov sladkorja in glutena, sledov živalskih snovi, umetnih arom, barvil in konzervansov. Iz 4 kg surove korenine mace pridobijo 1 kg praška. Ena tableta vsebuje 500mg ekološkega maca prahu brez dodatkov.

Hranilna vrednost za 3 g (do 6 tablet)
Energijska vrednost:                 9,99 kcal/41,82 kJ
Beljakovine:                             0,37 g
Ogljikovi hidrati:                        2 g
Maščobe:                                 0,05 g
3 g ustreza:                              1PDK*
*=priporočena dnevna količina

Uporaba: Od 4 – 6 tablet na dan z zadostno količino tekočine, najboljše pol ure pred obrokom.

Distributer za Slovenijo: BTI KI TRENING, RAZVOJ POTENCIALOV, D.O.O. Novi Svet 6, 4220 Skofja Loka

Poreklo: Peru / Nizozemska

Pakiranje: 300 tablet | 750 tablet | 2000 tablet

Neto količina: 150g, 360g, 1000g

Opozorilo: Ne prekoračite priporočene dnevne količine. Prehransko dopolnilo v nobenem smislu ne more nadomestiti uravnotežene in raznolike prehrane. Hranite izven dosega otrok. Rok uporabe in številka serije sta odtisnjena na embalaži.

kolicina 7

300 tablet, 720 tablet, 2000 tablet