Bio konopljin sok – HempLight sok

HempLight sok je narejen iz 100% ekološke industrijske konoplje. Cvetovi in listi konoplje se pobirajo ročno, iz katerih nato, s tehnologijo hladnega stiskanja, pridobimo čisti naravni sok. Po hladnem stiskanju sok na hitro zamrznemo in na ta način ohranimo vse naravne sestavine – v surovem stanju

50.00

100 % zamrznjen bio konopljin sok.

HempLight sok je narejen iz 100% ekološke industrijske konoplje. Cvetovi in listi konoplje se pobirajo ročno, iz katerih nato, s tehnologijo hladnega stiskanja, pridobimo čisti naravni sok. Po hladnem stiskanju sok na hitro zamrznemo in na ta način ohranimo vse naravne sestavine – v surovem stanju. Hranimo ga v globokem zamrznjenem stanju na -18 C.

Najnovejše raziskave govorijo o tem, da je konopljo najbolje uživati v surovem stanju, saj na ta način zaužijemo največ koristnih sestavin-kanabinoidov, klorofila itd…., ki se nahajajo v konoplji. Sok, ki je v zamrznjenem stanju zadrži vse sestavine, ki delujejo dobro na vaš organizem. Sodobna, predelana prehrana vpliva na pomanjkljive vnose Omega 3 maščobnih kislin, kar lahko nadomestimo z uporabo konoplje v prehrani.

UPORABA

Hemp Light sok se pije na prazen želodec. Priporočljivo je, da 15 minut po zaužitju ne jeste nobene hrane.

Preventivno: 1-2 krat na dan ( zjutraj in zvečer) po eno kocko 15 minut pred  uživanjem hrane. HempLight sok na ta način uživamo 3 mesece, nato za 2 tedna prenehamo.

Intenzivno: 3 krat po 2 kocki dnevno pred uživanjem hrane.

POMEMBNO

V primeru, da se sok odtali ( zaradi neprimernega shranjevanja ipd.), ponovno zamrzovanje odsvetujemo, sok je v tem primeru najbolje zavreči.

ROK UPORABE
12 mesecev od datuma označenega na embalaži.

HEMPLIGHT SOK JE TREBA OBVEZNO HRANITI V ZMRZOVALNIKU!

Proizvaja: Libona d.o.o, Radgonska c.2, 2235 Sveta Trojica v Slovenskih Goricah

PAKIRANJE: 24 kock (ena kocka 12,5g )