BIO klamatske alge – afa

Klamatske alge v tabletah vsebujejo 100 % naravno pridelane modro-zelene alge  Aphanizomenon flos-aquae. Kot ostale alge vsebujejo skoraj neverjetno paleto hranil, njihova posebnost pa je vitamin B12, ki ga sicer v prehrani najdemo redko.

From: 23.90

Počisti

Klamatske alge v tabletah vsebujejo 100 % naravno pridelane modro-zelene alge Aphanizomenon flos-aquae.

Kaj so Klamatske alge AFA?

Klamatske alge v naravi rastejo v jezeru zgornji Klamath (včasih ga imenujejo kar jezero Klamath) na zahodu ZDA, na približno 1.500 metrih nadmorske višine. Posebnost tega jezera je dejstvo, da stoji na območju nekdaj številnih delujočih vulkanov in reke, ki se zlivajo v jezero Klamath vse do danes vanj prinašajo veliko količino vulkanskega prahu.

Poleg omenjenega k rasti AFA alg v tem jezeru vplivajo ostali naravni pogoji, zaradi katerih je jezero postalo dom modro-zelene alge Aphanizomenon flos-aquae – od tod torej kratica AFA.

AFA alge so liofilizirane (sušene z zamrzovanjem za maksimalno ohranjanje hranilnih snovi), brez umetnih arom, živalskih snovi, sladkorja, glutena, konzervansov in barvil.

Sestavine (1 tableta):
250 mg 100% AFA alg (Aphanizomenon flos-aquae) v prahu*
*iz kontrolirane ekološke pridelave

Hranilna vrednost na 100 g:

Beljakovine 70g

Ogljikovi hidrati 21 g

Minerali 4 g

Klorofil 3 g

Maščobe 2 g

Uporaba

Klamatske alge so posebej priporočljive za vegetarijance, priporočamo pa jih tudi vsem ostalim. Kot prehransko dopolnilo dnevno zaužijemo od 2 do 6 tablet in ob tem popijemo zadostno količino vode.

Opozorilo: Ne prekoračite priporočene dnevne količine. Prehransko dopolnilo v nobenem smislu ne more nadomestiti uravnotežene in raznolike prehrane. Hranite izven dosega otrok. Rok uporabe in številka serije sta odtisnjena na embalaži.

Shranjevanje

Klematske alge – AFA – v tabletah shranjujemo v suhem in temnem prostoru, izven dosega otrok.

Distributer za Slovenijo: BTI KI TRENING, RAZVOJ POTENCIALOV, D.O.O. Novi Svet 6, 4220 Škofja Loka

Poreklo: Nizozemska

Pakirano: 120 tablet, 500 tablet, 1000 tablet

Neto količina: 30g, 125g, 250g

Opozorilo: Ne prekoračite priporočene dnevne količine. Prehransko dopolnilo v nobenem smislu ne more nadomestiti uravnotežene in raznolike prehrane. Hranite izven dosega otrok. Rok uporabe in številka serije sta odtisnjena na embalaži

Kolicina 1

120 tablet, 500 tablet, 1000 tablet

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “BIO klamatske alge – afa”