BIO Kakavovo maslo Hanoju 250g

Kakavovo maslo iz kontrolirane ekološke pridelave je maščoba, pridobljena iz zrn kakavovca vrste varieteta criollo. Ima značilen vonj in je osnovna sestavina čokolade. Med drugimi sestavinami vsebuje tudi vitamin E, antioksidant, ki celice varuje pred oksidativnim stresom.

7.95

Kakavovo maslo iz kontrolirane ekološke pridelave je maščoba, pridobljena iz zrn kakavovca vrste varieteta criollo. Zrna so pred predelavo skrbno očiščena in preverjena glede kvalitete. Kakavova zrnca so prepražena na 130 stopinjah celzija za približno 20 min, saj se tako ovojnica kakavovih zrn loči, okus pa se ohrani.  Ima značilen vonj in je osnovna sestavina čokolade.

Uporaba:

Kakavovo maslo lahko dodate najrazličnejšim jedem. Nepogrešljiv je pri pripravi domače čokolade, sladoleda, čokoladnih smutijev in ostalih čoko dobrot. Maslo Hanoju se lahko uporablja tako za kuho kot tudi za cvrtje, saj nima izrazitega okusa po kakavovem maslu, ta okus mu je odvzet.

Poleg hrane ga lahko uporabite tudi kot sestavino naravne kozmetike. Odlično se obnese pri masaži.

Distributer za Slovenijo: BTI KI TRENING, RAZVOJ POTENCIALOV, D.O.O. Novi Svet 6, 4220 Škofja Loka

Poreklo: Nizozemska

Neto količina: 250g

kolicina

150 g, 300 g

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “BIO Kakavovo maslo Hanoju 250g”