Akcija!

BIO Inkovske jagode

Značilnost Inkovskih jagod (Physalis peruviana)je poseben sladko-kisel okus in lahko bi rekli, da jih boste ali zeli vzljubili ali pa vam ne bodo najbolj všeč. veliki večini so izredno všeč. Inkovske jagode so naravni vir železa, vitamina A, in vitamina C.

13.50 10.99

Značilnost Inkovskih jagod (Physalis peruviana)je poseben sladko-kisel okus.

Uporaba:

Inkovske jagode (eno pest) zaužijte kot prigrizek med obroki, vmešajte v kosmiče ali smutije, zaužijte z oreščki ali narezane dodajte v razno hrano.

Hranilna vrednost v 100 g:

  • energijska vrednost – 1266 kJ/303 kcal
  • beljakovine – 6,2 g
  • ogljikovi hidrati – 42,9 g
  • od teh sladkorji – 37,2 g
  • maščobe – 6,8 g
  • od teh nasičene maščobne kisline – 2 g
  • enkrat nenasičene maščobne kisline – 2,2 g
  • večkrat nenasičene maščobne kisline – 2,6 g
  • prehranske vlaknine – 22,5 g
  • natrij < 0,1 g
  • železo – 6,8 mg (49 % PDV*),
  • vitamin C – 75 mg (94 % PDV*)
  • vitamin A – 1481 μg (185 % PDV*)

*PDV – priporočen dnevni vnos.

Shranjevanje: V hladnem in temnem prostoru. Pakirano v okolju kjer so prisotni tudi oreščki in sezam.

Sestavine: 100 % posušeni plodovi inkovskih jagod – iz kontrolirane ekološke pridelave.

Proizvajalec: Planet Bio, Vojkova cesta 58, 1000 Ljubljana

Poreklo: Peru

Pakiranje: 200 g

kolicina

250 g, 500 g

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “BIO Inkovske jagode”