Bio granatno jabolko sok – 1l

Domovina granatnega jabolka je Zahodna in Srednja Azija. Vpliv in subtropska klima srednjega Sredozemlja ustvarja odlične pogoje za rast granatnega jabolka in na tem območju sadeže gojijo že tisočletja.

14.05

Domovina granatnega jabolka je Zahodna in Srednja Azija. Vpliv in subtropska klima srednjega Sredozemlja ustvarja odlične pogoje za rast granatnega jabolka in na tem območju sadeže gojijo že tisočletja. Ker granatno jabolko spada med sadeže, ki se jih ne da dobro skladiščiti, sadeže dozorijo in predelajo v deželi, kjer so zrasli. Iz zrelih sadežev tako pridobivajo sirup, sadni sok ali celo tablete z ekstraktom, sadeži pa so užitni tudi kot sveže sadje in njihov okus variira od rahlo kiselkastega pa do zelo sladkega.

Sestavine: 100 % sok granatnega jabolka.

Ne vsebuje konzervansov, dodanega sladkorja, umetnih barvil in arom.

Uporaba: Pred uporabo pretresite, da se bioaktivne snovi v soku dobro premešajo. Lahko ga pijete vsak dan, priporočljivo pa je enkrat do dvakrat na dan popiti okoli 30 ml (otroci 15 ml) soka pol ure pred obrokom. Lahko ga mešate z vodo in sadnimi sokovi. Po odprtju hranite na hladnem in porabite v roku 4 tednov.

Hranilna vrednost za 60 ml:

Energijska vrednost:  100 kcal/18 kJ
Beljakovine:                            0,42 g
Ogljikovi hidrati:                      6,00 g
Maščobe:                                     0 g
60 ml odgovarja:                    1PDK*
* = priporočena dnevna količina

Distributer za Slovenijo: BTI KI TRENING, RAZVOJ POTENCIALOV, D.O.O. Novi Svet 6, 4220 Škofja Lokaa

Poreklo: Zahodna in Srednja Azija

Pakiranje: 1 l (1000 ml)

Zadošča za: 16 dni

Opozorilo: Ne prekoračite priporočene dnevne količine. Prehransko dopolnilo v nobenem smislu ne more nadomestiti uravnotežene in raznolike prehrane. Hranite izven dosega otrok. Rok uporabe in številka serije sta odtisnjena na embalaži.

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Bio granatno jabolko sok – 1l”