BIO Klorela – tablete

Chlorella v tabletah vsebuje 100 % Chlorella Pyrenoidosa iz kontrolirane ekološke pridelave. Izdelek ne vsebuje umetnih arom, živalskih snovi, sladkorja, glutena, konzervansov in barvil. Rastni faktor Chlorelle proizvajalca Hanoju je 2.5 / 100g.

From: 21.65

Počisti

Chlorella v tabletah vsebuje 100 % Chlorella Pyrenoidosa iz kontrolirane ekološke pridelave. Izdelek ne vsebuje umetnih arom, živalskih snovi, sladkorja, glutena, konzervansov in barvil. Rastni faktor Chlorelle proizvajalca Hanoju je 2.5 / 100g.

Kaj je Chlorella?

Chlorella (Chlorela) sodi v rod enoceličnih zelenih alg, ki pripadajo deblu Chlorophyta. Alga je okrogle oblike, premera 2-10 mikrometrov in je brez migetalk. Chlorella vsebuje zelene fotosintetske pigmente klorofila A in klorofila B v svojih kloroplastih. S pomočjo fotosinteze se zelo hitro razmnožuje – za rast potrebuje le ogljikov dioksid, vodo, sončno svetlobo in majhno količino mineralov.

Chlorella za zdravje

Posušena alga v povprečju vsebuje približno 45 % beljakovin, 20 % maščob, 20 % ogljikovih hidratov, 5 % vlaknin ter 10 % mineralov in vitaminov. Skoraj vse, kar človek potrebuje, bi lahko rekli.

Proizvajalec Hanoju pri pripravi Chlorelle uporabi postopke mehanskega drobljenja celične stene.

Sestavine: 400 mg tablete Chlorella pyrenoidosa 100% iz ekološke pridelave in je brez dodanih umetnih arom, živalskih snovi, sladkorja, glutena, konzervansov in barvil.

Hranilna vrednost za 4 g (10tablet)
Energijska vrednost:                      14,5 kcal/ 60,6 kJ
Beljakovine:                                  2,4 g
Ogljikovi hidrati:                             0,84 g
Maščobe:                                     0,14 g
4 g odgovarja:                               1PDK*
*=priporočena dnevna količina

Zakaj je potrebno izbrati kakovostno Chlorello?

Chlorella, proizvedena v sumljivih okoliščinah z namenom čim večjega zaslužka in s premalo pozornosti na kakovosti okolja v katerem raste, lahko tudi škoduje zdravju. Priporočamo, da uživate prehranska dopolnila preverjenih in uglednih proizvajalcev, za katerimi stojijo resni certifikati in ustrezni pregledi prehranskega dopolnila.

Chlorella skozi zgodovino

V poznih štiridesetih in zgodnjih petdesetih letih prejšnjega stoletja so Chlorello videli kot možno rešiteljico težav s pomanjkanjem hrane. Bržčas predvsem zaradi dejstva, da izredno hitro raste, ter obenem vsebuje zelo raznovrstno paleto hranil. Številni so jo zato videli kot elegantno rešitev – zagotovila bi vir kakovostne hrane po zelo zmerni ceni.

Zaradi njenega potenciala so se z raziskovanjem te alternative ukvarjale razne organizacije in univerze po svetu, vendar so se kasneje odločili za druge oblike hrane in Chlorella ni nikoli rešila svetovnega problema – lakote. Priznajmo pa ji, da ima potencial in morda njen pravi čas še pride.

Uporaba

Chlorella je posebej priporočljiva za vse, ki ne uživajo dovolj sveže zelenjave. Kot prehransko dopolnilo dnevno zaužijemo do 10 tablet in ob tem popijemo zadostno količino vode.

Shranjevanje

Chlorello v tabletah shranjujemo v suhem in temnem prostoru, izven dosega otrok.

Distributer za Slovenijo: BTI KI TRENING, RAZVOJ POTENCIALOV, D.O.O. Novi Svet 6, 4220 Skofja Loka220 Škofja Loka

Poreklo: Nizozemska

Pakiranje: 300 tablet, 800 tablet, 2500 tablet

Neto količina: 120 g, 320 g, 1000 g

Opozorilo: Ne prekoračite priporočene dnevne količine. Prehransko dopolnilo v nobenem smislu ne more nadomestiti uravnotežene in raznolike prehrane. Hranite izven dosega otrok. Rok uporabe in številka serije sta odtisnjena na embalaži.

 

kolicina 4

300 tablet, 800 tablet, 2500 tablet

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “BIO Klorela – tablete”