Bio Acai v prahu – 100 g

Acai je “čudežni sadež” iz južne Amerike, ki je poln antioksidantov, omega maščobnih kislin, vlaknin in aminokislin. Zaradi naštetega je jasno, zakaj ga uvrščamo med Superhrano.

32.50

Bio Acai v prahu – Ekstrakt – 100 g

Zakaj uživati Acai v prahu – ekstrakt?

Sicer bi bilo najbolje uživati surovega, a zaradi velike oddaljenosti (raste namreč v srednji in južni ameriki) je to težko izvedljivo. Zato smo za vas izbrali izdelek, ki se zaradi posebnega načina obdelave kar najbolje približa svežemu Acaiu, saj obdrži kar največ antioksidantov in ostalih koristnih sestavin. Zato je EKSTRAKT (20:1) Acai-a v prahu dokazano najboljši približek svežemu sadežu in ga ne gre primerjati z običajnim Acaiem v prahu. Kapsule Acaia v prahu so enostavne za uživanje (popijemo jih z vodo ali sokom)

Acai jagoda je sadež, ki raste na drevesih (Acai Palma), ki zrastejo od 15 do 30 metrov visoko. Osem vrst Acai palm najdemo v centralni in južni Ameriki, pretežno v močvirjih oziroma pragozdovih. Sadež je majhen, ki malo spominja na grozd (čeprav je Acai precej manjši) morda tudi zato, ker raste v “grozdih”. Acai grozd šteje v povprečju od 500 do 900 sadežev. Zrel sadež je temno vijolične barve, sicer pa je zelen. Semena predstavljajo precejšen del Acai jagode, kar 80 %. Sicer se Acai obira 2 X letno in se lahko uživa takoj.

Acai velja za najpomembnejšo hrano plemenom iz pragozdov, ki živijo ob Amazonki. Ocenjuje se, da Acai jagode predstavljajo kar skoraj polovico vse hrane, ki jo zaužijejo.

Kako uživati Acai v prahu – ekstrakt:

Zaradi večje čistosti in koncentracije, ga je potrebno zaužiti manj kot običajnega Acaia v prahu. Priporočamo 1 žlico / dan ter redno vsakodnevno uporabo. Acai v prahu enostavno vmešamo v sok, smoothie-je, jogurt, sadno solato ali drugo hrano.

Hranilna vrednost za 6 g:

  • Energijska vrednost: 38 kcal/ 160 kJ
  • Beljakovine: 0,54 g
  • Ogljikovi hidrati: 2 g
  • Maščobe: 3 g
  • 6 g odgovarja: 1PDK*

*=priporočena dnevna količina

Zadostuje: 16-33 dni

Distributer za Slovenijo: BTI KI TRENING, RAZVOJ POTENCIALOV, D.O.O. Novi Svet 6, 4220 Skofja Loka

Poreklo: Brazilija / Nizozemska

Neto količina: 100 g

Opozorilo: Ne prekoračite priporočene dnevne količine. Prehransko dopolnilo v nobenem smislu ne more nadomestiti uravnotežene in raznolike prehrane. Hranite izven dosega otrok. Rok uporabe in številka serije sta odtisnjena na embalaži.

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Bio Acai v prahu – 100 g”