Bio acai sok – premium – 1l

Acai jagoda je sadež, ki raste na drevesih (Acai Palma), ki zrastejo od 15 do 30 metrov visoko. Osem vrst Acai palm najdemo v centralni in južni Ameriki, pretežno v močvirjih oziroma pragozdovih.

35.75

Acai jagoda je sadež, ki raste na drevesih (Acai Palma), ki zrastejo od 15 do 30 metrov visoko. Osem vrst Acai palm najdemo v centralni in južni Ameriki, pretežno v močvirjih oziroma pragozdovih. Sadež je majhen, ki malo spominja na grozd (čeprav je Acai precej manjši) morda tudi zato, ker raste v “grozdih”. Acai grozd šteje v povprečju od 500 do 900 sadežev. Zrel sadež je temno vijolične barve, sicer pa je zelen. Semena predstavljajo precejšen del Acai jagode, kar 80 %. Sicer se Acai obira 2 X letno in se lahko uživa takoj.

Acai velja za najpomembnejšo hrano plemenom iz pragozdov, ki živijo ob Amazonki. Ocenjuje se, da Acai jagode predstavljajo kar skoraj polovico vse hrane, ki jo zaužijejo.

Sestavine: 100 % sok Acai jagod iz kontrolirane ekološke pridelave

Kako uživati sok Acai premium:

Na dan smete zaužiti od 30 do 90 ml soka Acai premium, ki ga vmešate v večjo količino vode ali sadnega soka. Pred uporabo pretresite in po odprtju hranite v hladilniku ter porabite v roku 4 tednov.

Hranilna vrednost za 60 ml:

Energijska vrednost: 128,5 kcal/18 kJ
Beljakovine:                              0,66 g
Ogljikovi hidrati:                        0,12 g
Balastne snovi:                         3,54 g
Maščobe:                                  2,82 g
Od tega nasičene maščobe:     0,72 g
60 ml odgovarja:                       1PDK*
* = priporočena dnevna količina

Distributer za Slovenijo: BTI KI TRENING, RAZVOJ POTENCIALOV, D.O.O. Novi Svet 6, 4220 Škofja Loka

Poreklo: Nemčija

Pakirano: 1 l (1000 ml)

Zadošča za: 11-33 dni

Opozorilo: Ne prekoračite priporočene dnevne količine. Prehransko dopolnilo v nobenem smislu ne more nadomestiti uravnotežene in raznolike prehrane. Hranite izven dosega otrok. Rok uporabe in številka serije sta odtisnjena na embalaži.

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Bio acai sok – premium – 1l”