Bazi profiliranje

BaZi profiliranje je starodavna Kitajska metafizična znanost, ki se ukvarja s proučevanjem in analizo usode. Analizira človekovo življenjsko pot na osnovi izdelane BaZi karte (karte usode).

29.00

BaZi profiliranje

BaZi profiliranje je starodavna Kitajska metafizična znanost, ki se ukvarja s proučevanjem in analizo usode. Analizira človekovo življenjsko pot na osnovi izdelane BaZi karte (karte usode). Le-ta nastane v trenutku našega rojstva, kar je posledica delovanja univerzalne energije v danem trenutku.

BaZi temelji na teoriji petih elementov, ki imajo svojo yin in yang polarnost in tvorijo 10 nebeških stebel. Temelji tudi na 12 zemeljskih vejah, ki jih skoraj vsi zahodnjaki poznamo le kot živalske znake kitajskega horoskopa. V neposrednem prevodu Ba pomeni 8, Zi pa simbol, torej 8 simbolov, ki so v BaZi karti prikazani v štirih stolpcih usode (Pillarjih) in so sestavljeni iz 4 nebeških stebel v prvi vrstici (ura, dan, mesec in leto rojstva) in 4 zemeljskih vej v drugi vrstic.

Želite biti ustvarjalec lastne usode?

Nič lažjega. Na preprost in enostaven način lahko spoznate sebe (pa seveda tudi druge) s priročnikom BaZi profiliranje (profiling). Je trenutno najboljša in najbolj poglobljena metoda triplastnega spoznavanja samega sebe, torej vseh svojih dobrih, pa tudi slabih lastnosti. Postavi nam ogledalo, kateremu ne moremo lagati, pa tudi ugovarjati mu nima smisla :-), saj vam želi le dopovedati katere vaše dobre lastnosti še niso prišle na dan in katere so tiste vaše negativne lastnosti, ki jih še niste uspeli ugnati iz svojega življenja, pa bi bilo bolje za vas, da bi jih.

Torej v knjig najdete za sleherno osebo naslednje:

Vladarja dneva – le ta vam pove, kdo ste, torej vašo prirojeno osebnost oziroma karakteristike.
Struktura – ta vam pojasni vaše obnašanje in navade.
Profil – pa vaše edinstvene sposobnosti in veščine in način delovanja.

Za “smetanco na kavo” ali “jagodo na smetanco” za tiste, ki ne pijete kave, pa še nekatere najbolj skrite lastnostni, ki jih včasih nismo tako zlahka pripravljeni deliti niti s svojimi najbližjimi (vaš osnovni, socialni in intimni profil).

Jack Walch, uspešen poslovnež, ki je vodil ameriškega giganta General electric in si ustvaril bogastvo, ki se približuje milijardi dolarjev je nekoč izrekel naslednjo misel:

“OBVLADAJTE SVOJO USODO…..ALI PA JO BO KDO DRUG”.

In verjemite, da on resnično ve o čem govori, saj ne bi mogel ustvariti vsega tega, če ne bi v svoji karieri uspešno obvladal usodo mnogih ljudi, ki so mu to omogočili, saj niso sami obvladali lastne usode.

Avtorica: Tonka Božinović

Založba: Filargo

Leto izdaje: 2012

Število strani: 256

Cena: 29,90 €

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Bazi profiliranje”