BADGER ekološka krema za sončenje, SPF 30

Badger krema za sončenje je ena izmed najpriljubljenejših sončnih krem, saj se s svojimi sestavinami uvršča v sam vrh ekoloških sončnih krem.

18.90

Badger krema za sončenje je ena izmed najpriljubljenejših sončnih krem, saj se s svojimi sestavinami uvršča v sam vrh ekoloških sončnih krem.

Badger sončna krema ne vsebuje nanodelcev in ima širok spekter zaščite pred UVA in UVB žarki, je brez kemičnih dodatkov, hkrati pa brez močnega vonja. Krema je povsem nevtralna, ima le blag vonj po čebeljem vosku in je primerna za vso družino.

Odporna na vodo in znojenje, do 40 minut aktivnosti ali plavanja.

Krema med drugim vsebuje sončnično olje, čebelji vosek, rakitovec ter vitamin E, ki kožo pomirjajo in jo vlažijo.

Badger krema je pakirana v embalaži, ki ne vsebuje BPA ali ftalaov in jo je možno reciklirati. Biorazgradljiva vsebina je varna za vse ekosisteme.

Navodila za uporabo: tubo je potrebno pred vsako uporabo pregnesti. Za popolno zaščito pred soncem, nanesite kremo po vsem telesu vsaj 15 min pred samo izpostavo soncu ter masirajte dokler se beli film ne vpije. Pri dojenčkih mlajših od 6 mesecev se pred samo uporabo kreme posvetujte z osebnim zdravnikom. Uporabo je potrebno po 40 min kopanja ali aktivnega gibanja (šport) ponoviti. Kremo nemudoma nanesite takoj, ko pridete iz vode in ste se posušili. Splošno je potrebno kremo nanašati vsaki 2 uri.

Sestavine: Aktivna sestavina: Non-Nano, Uncoated Zinc Oxide 18.75%.
Ostale sestavine: Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil, *Cera Alba (Beeswax), Tocopherol (Sunflower Vitamin E), *Hippophae Rhamnoides (Seabuckthorn) Fruit Extract.
*Iz kontrolirane ekološke pridelave.

Proizvajalec: Biopark Cosmetics, ZIN d.o.o, Gabrje pri Ilovi Gori 15, 1290 Grosuplje

Pakiranje: 87 ml

Morda vam bo prav tako všeč…