Družbena odgovornost

Projekt 810 (Projekt BIO) je nastavljen kot nova oblika trgovine in spletnega portala, ki na prvo mesto postavlja družbeno odgovorna dejanja. Vsaj 5 % od prometa, ustvarjenega s poslovanjem naše strani, vsak mesec nakažemo pomoči potrebnim!


Trenutno podpiramo: BOTRSTVO V SLOVENIJI

Projekt Botrstvo v Sloveniji deluje pod okriljem ZPM Ljubljana Moste-Polje in je namenjen izboljšanju kakovosti življenja otrokom in mladostnikom, ki živijo v materialni stiski in potrebujejo finančno pomoč in spodbudo.

Namen botrstva je zmanjšanje socialne izključenosti zaradi revščine in omogočanje boljših pogojev za otrokov zdrav razvoj, izobraževanje, odkrivanje in razvoj talentov ter s tem spodbudno preživljanje otroštva.

Otrokom želimo omogočiti občutek enakovrednosti v družbi vrstnikov. Preko botrstva jim je vse pogostejše omogočeno osnovno preživetje, poleg tega pa tudi vključevanje v vse plačljive šolske dejavnosti, šolska prehrana, izvenšolske dejavnosti, organiziran prosti čas in drugo.

Z nakupom izdelkov v naši trgovini, posredno pomagate tudi projektu Botrstvo, obenem pa priporočamo, da tudi sami podprete projekt.

Več informacij o projektu: www.boter.si

Botrstvo v Sloveniji

Naši partnerji:

BioEden | Banka matičnih celic iz zob
Bio Farmer | Za čisto okolje in družbeno odgovorna dejanja

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja